Artiștii Alexandra Ușurelu & Band și trupa Soul Serenade & Alexandru Olteanu, concert LIVE în Grădina Uranus (P)

09 aug. 2022
72 Afișari
Artiștii Alexandra Ușurelu & Band și trupa Soul Serenade & Alexandru Olteanu, concert LIVE în Grădina Uranus (P)

Grădina Uranus va găzdui o serie de concerte live duminică, 14 august 2022, în cadrul evenimentului „Memoria Cartierelor”.

Evenimentul organizat de Primăria Sectorului 5 prin Centrul Cultural și de Tineret Ștefan Iordache este la prima ediție.

Primii artiști care vor performa live în programul evenimentului vor fi Alexandra Ușurelu & Band și trupa Soul Serenade & Alexandru Olteanu.

Alexandra Ușurelu este o artistă unică în muzica românească. Artista abordează teme puternice croșetate în poezia modernă și îmbrăcate cu sonorități fine de muzică clasică, jazz, folk, conceptul muzical reverberând în sufletele ascultătorilor. Ne întâlnim cu artista pe 14 august, de la ora 17:00.

De asemenea, tot pe 14 august, dar de la ora 18:00, ne vedem cu Soul Serenade & Alexandru Olteanu.

Cei trei muzicieni de la Soul Serenade ar putea candida pentru titlul de „cel mai mic Big Band din lume”.

Proiectul este inspirat din vastul repertoriu de Jazz (early jazz, hot jazz, swing) & Blues, începând cu anii ’20 până în ’50.

Trio-ul este dedicat în a cultiva o comunicare și interacțiune liberă păstrând în același timp parametrii unei estetici tradiționale.

O amprentă a proiectului este paleta tonală creată prin interplay-ul dintre pian (Alexandru Olteanu) și chitară acustică (Andrei Rotariu).

Acest dialog oferă nenumărate texturi dar și un consistent fundal ritmic pentru abordarea vocală extrem de nuanțată a Adelinei Chivu.

Intrarea la eveniment este gratuită, în limita locurilor disponibile.

Link-uri către evenimente:
https://www.facebook.com/events/593168785757412?ref=newsfeed
https://www.facebook.com/events/582121000231232?ref=newsfeed

Întregul program al zilei de duminică, 14 august, de la Grădina Uranus poate fi găsit AICI.

Cookies