Artista Xonia, prinsă de polițiștii din București în timp ce conducea prin Sectorul 2 după ce a consumat alcool și substanțe interzise. Acum are dosar penal

23 iun. 2023
818 afișări
Artista Xonia, prinsă de polițiștii din București în timp ce conducea prin Sectorul 2 după ce a consumat alcool și substanțe interzise. Acum are dosar penal
Artista Xonia, prinsă de polițiștii din București în timp ce conducea prin Sectorul 2 după ce a consumat alcool și substanțe interzise. Acum are dosar oenal | Sursa foto: @Xonia/Instagram

O nouă artistă a fost prinsă beată și drogată la volan pe străzile din București. Aceasta a fost trasă pe dreapta de către un echipaj de poliție pe o stradă din Sectorul 2 al Capitalei.

Artista nu avea dreptul de a conduce în România

Xonia, o cântăreață din România, a fost oprită în jurul orei 04:00 de către un echipaj de poliție, în Sectorul 2 al Capitalei. În urma verificărilor efectuate, s-a constatat că artista consumase alcool și substanțe interzise.

Mai mult decât atât, Brigada de Poliție a Capitalei a transmis că femeia nici măcar nu avea dreptul de a conduce în România.

La data de 23 Iunie a.c., în jurul orei 04:00, polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Brigada Rutieră, aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au procedat la oprirea unui autovehicul condus de către o femeie, pe o stradă din Sectorul 2.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că persoana care conducea autovehiculul se afla sub influența băuturilor alcoolice și a substanțelor interzise, dar și că nu avea dreptul de a conduce pe teritoriul României”, a transmis Brigada de Poliție a Capitalei.

Acum, Xonia s-a ales cu un dosar penal.

În acest context, a fost deschis dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor prevăzute de art. 336 alin.2 și art. 335 alin.2 din Codul Penal, aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2”, conform comunicatului transmis de Brigada Rutieră.

Xonia nu este prima artistă prinsă beată și drogată la volan

În urmă cu aproximativ 3 luni, Ana Morodan a fost reținută de polițiști după ce a fost prinsă conducând sub influența alcoolului și a substanțelor interzise.

Aceasta a oprit la semnalele polițiștilor, însă la distanță semnificativă de locul unde îi indicaseră polițiștii, anunță Antena 3 CNN.

În momentul în care aceasta a încercat să parcheze mașina, o lovit alte două vehicule care erau parcate. În urma coliziunii au rezultat doar pagube materiale, conform polițiștilor din Capitală.

Agenții de poliție au încercat să o legitimeze, însă Ana Morodan le-a zis polițiștilor că nu are la ea buletinul. Mai mult, aceasta a fost dusă la INML pentru probe biologice, refuzat să recoltarea acestora. În urma incidentului, polițiștii Brigăzii Rutiere i-au reținut acesteia permisul de conducere.

Te-ar putea interesa și:

Cookies