Artista Simona Săndulescu a scris un bilet de adio pe Facebook, înainte de a se îneca în Lacul Morii din București. O deziluzie în dragoste, motivul sinuciderii

06 aug. 2022
34779 afișări
Artista Simona Săndulescu a scris un bilet de adio pe Facebook, înainte de a se îneca în Lacul Morii din București. O deziluzie în dragoste, motivul sinuciderii

Simona Săndulescu, o artistă din Bucureşti, a fost găsit moartă, noaptea trecută, în Lacul Morii, după ce a lăsat un mesaj de adio pe Facebook, scrie Antena 3. Unii dintre cei care au văzut postarea au sunat la numărul unic de urgenţă 112, însă femeia nu a mai putut fi salvată. Scena sinuciderii a fost observată de doi tineri care se aflau pe dig și au văzut când femeia s-a aruncat în apă.

”Acum intru în Lacul Morii purtând povara unei iubiri neîmpartașite”

Simona Săndulescu a postat mesajul de adio vineri noaptea, la ora 01.29, chiar în timp ce se afla pe malul Lacului Morii din Bucureşti. Ea le-a lăsat un mesaj de afecțiune prietenilor în care le spune că viața a devenit insuportabilă pentru ea și unul de dragoste neîmpărtășită, pentru un bărbat.

„Dragii mei prieteni care mă admirați artistic, știu că vă dezamagesc! Dar viata a devenit insuportabilă pentru mine… Vă rog să mă iertați!

Dragul meu Edward Aurelian Bar, tu știi că te-am iubit nespus! Acum intru în Lacul Morii purtând povara unei iubiri neîmpartașite….Draga mea Cristina Deutsch, te rog să îi transmiți!”, a scris femeia în postarea de pe Facebook.

Timp de câteva ore, zeci de prieteni de-ai Simonei Săndulescu s-au întrebat reciproc dacă este adevărat ce a scris femeia pe Facebook, iar într-un final, răspunsul i-a şocat pe toţi.

„Dragilor, am vorbit cu un domn care m-a sunat pe telefonul de messenger și mi-a confirmat decesul ei. A fost acolo azi noapte și i-a ridicat trupul din lac, din păcate echipa a ajuns când ea deja era moarta! Și-a lăsat telefonul pe dig, degeaba o sunam noi… L-a lăsat pe dig și s-a aruncat peste balustrada. Au văzut toată scena doi tineri care se aflau pe dig.. Au sunat la politie, dar ea s-a aruncat peste balustrada. Este depus trupul la IML.

Cine dorește alte detalii, poate suna la secția de politie 20. Telefonul este la mama ei… Mai multe nu mai știu! Sunt afectata de aceasta veste cumplita! Nu pot sa cred!! Sa ne rugam pentru sufletul ei, greu încercat!!”, a comentat Mioara-Mira Voicu la postarea Simonei Săndulescu.

Cine a fost Simona Săndulescu

Potrivit societateamuzicala.ro, Simona Săndulescu a fost artist liric și instrumentist în cadrul Societății Române de Radiodifuziune. A activat ca organist în concertele Orchestrei Naționale Radio, Orchestrei de Camera Radio, Corului Academic Radio și Orchestrei Filarmonicii „George Enescu”.

Ca organist solist a susținut recitaluri la Sala Radio, Catedrala Sfântul Iosif, Universitatea Națională de Muzică, Biserica Italiană, Biserica Franceză, dar și în țară. A participat că organist în cadrul Festivalului „George Enescu” (ediția 2013) și în cadrul Festivalului RadiRo (ediția 2014). Activitatea sa este bogată și în domeniul muzicii de camera, susținând numeroase recitaluri camerale alături de artiști renumiți.

Simona Săndulescu este Doctor în Muzică din anul 2010. De-a lungul timpului Simona Săndulescu a realizat numeroase înregistrări în cadrul Societății Române de Radiodifuziune.

Simona Săndulescu a fost totodată organist la Biserica Franceză „Sacré Coeur” din București.

Imagini cu regretata artistă, de pe contul său de Facebook:

Alte știri:

 

Cookies