Cea de-a XI-a ediție a Artisan Food Market reunește în acest weekend, 18-19 octombrie, în inima Bucureștiului, artizani locali din întreaga țară.
Vor fi două zile dedicate sustenabilității, poveștilor gastronomice autentice și produselor artizanale românești. Intrarea este liberă, iar programul se va publica curând.
Anul acesta, Artisan Food Market se desfășoară între 18-19 octombrie, într-una dintre cele mai încărcate de istorie locații din București, Hanul lu Manuc, cel mai vechi han funcțional din Europa. Această locație oferă cadrul perfect pentru a explora și celebra tradițiile culinare românești într-un spațiu aparte.
Pe terasa acoperită, vizitatorii vor avea ocazia să interacționeze cu producătorii artizanali, să deguste și să afle povești despre fiecare produs.
Unul dintre principalele obiective ale târgului este promovarea sustenabilității locale și încurajarea consumului de produse sănătoase. Organizatorii susțin importanța conexiunii directe dintre producător și consumator, dar și educarea publicului cu privire la valoarea produselor locale.
Proiectul nostru își face datoria în continuare și vizează nevoia interacțiunii directe între producător și consumator, în acord cu responsabilizarea și educarea publicului prin care sprijinim creșterea consumului de produse sănătoase și produse artizanale gourmet, dar și creșterea vizibilității micilor antreprenori ca acțiune sănătoasă pentru dezvoltarea comunităților locale, au scris organizatorii.
La ediția de toamnă a târgului vor fi prezente produse cu povești aparte:
Producătorii locali se vor strânge pe terasa acoperită de la Hanu’ lu Manuc și vor sta acolo în acest weekend, între 18 și 19 octombrie, de la ora 10:00 până la 19:00.
Intrarea la eveniment este liberă, iar programul este încă în curs de actualizare.