Art Night Out în weekend, la Art Safari. Nopți cu dansuri la muzeu, muzică și tururi ghidate în 6 expoziții noi. Prețurile și programul complet, pe zile

09 apr. 2024
2625 afișări
Art Night Out în weekend, la Art Safari. Nopți cu dansuri la muzeu, muzică și tururi ghidate în 6 expoziții noi. Prețurile și programul complet, pe zile
Art Night Out în weekend, la Art Safari. Nopți cu dansuri în muzeu, muzică și tururi ghidate în 6 expoziții noi. Preșurile și programul complet, pe zile | Sursa foto:Facebook/Art Safari

Weekendul viitor, în zilele de 19-20, Art Safari aduce, din nou, arta mai aproape de oameni. Evenimentele se vor desfășura dimineața, seara lși noaptea a Palatul Dacia-Români, pe Lipscani, la nr 18-20.

Ce pregătește Art Safari? La Palatul Dacia-România, participanții, de toate vârstele sunt așteptați cu tururi ghidate, muzică bună și multe alte surprize, evenimentele îmbinând arta cu distracția.

Ce include programul pentru tineri de la Art Safari?

  •  Tururi ghidate în 6 expoziții noi de artă, cu mari maeștri și capodopere ale artei românești
  •  Muzică live
  •  Free drinks
  •  Explore the Palace!
  •  Plus alte surprize

Care sunt evenimentele Art Safari organizate weekendului viitor

Vineri, 19 aprilie, ne așteaptă o experiență dansantă la muzeu, în cadrul Art Night Out.

În intervalul orar 20:00-23:00, participanții vor fi întâmpinați de români care au scris istorie. Evenimentul este, de fapt, o întâlnire la ceas de seară cu Ștefan cel Mare, Vlad Țepeș și alți români care au scris istorie, o cină în sufrageria lui Eustațiu Stoenescu, alături de Regina Maria sau I.C. Brătianu, „one to one” cu Tonitza în Muzeul Secret.

În prima parte a zilei de 20 aprilie, în intervalul 11:00-13:00, sunt așteptați și seniorii la muzeul secret din Palatul Lipscani. La Seniors’ Art Day Out, seniorii își pot face noi prieteni, în timp ce se bucură de cafea, ceai, ciocolată și nu în ultimull rând, de artă. Biletele pot fi cumpărate online sau fizic, la intrare. Prețul special al unui bilet pentru seniori este de 50 de lei.

În seara aceleași zile, de la 20:00 la 23:00, sunt așteptații studenții la Students’ Art Night Out. Prin intermediul tururilor ghidate vor afla povești și detalii surprinzătoare despre personalități remarcabile din istorie. Prin prezentarea carnetului sau a legitimației, va fi aplicată și reducerea de student, valabilă și pentru studenții străini.

Prețurile biletelor 

  •  13-31 martie, 50 lei – SOLD OUT
  •  1-9 aprilie, 80 lei
  •  10-19 aprilie, 100 lei

Povestea și misiunea Art Safari

Art Safari cel mai mare organizator de expoziții din Euopa de Vest. Fiind muzeul expozițiilor temporare, proiectul prezintă un program expozițional variat, prin colaborări naționale și internaționale cu muzee și colecționari privați. Din 2014 până în prezent, Art Safari a numărat peste 500.000 de vizitatori.

Misiunea este de a aduce arta mai aproape de public și a facilita accesul tinerilor la cultură.

Cookies