BAZAR

Arşinel îi răspunde lui Bendeac: “Să-i fie ruşine că atacă un om aflat la pământ.”

Alexandru Arşinel răspunde la atacul lui Mihai Bendeac, care l-a criticat dur într-o postare pe Facebook. „Nu, domnule Arşinel! Dumneata nu meritai acest rinichi! Ai furat dreptul altcuiva la viaţă!”, a susţinut Bendeac.

De asemenea, realizatorul de emisiuni a criticat activitatea maestrului de la Teatrul de Revistă „Constantin Tănase”, dar şi faptul că joacă în reclamele pentru farmacia Catena.

Alexandru Arşinel, aflat de luni la Institutul de Urologie din Cluj pentru analize după ce la sfârşitul lunii august a suferit un transplant de rinichi, a declarat pentru Adevărul: „Uneori sunt întrebat despre cineva care apare în zona comediei şi asta pentru că mi-am câştigat un statut de actor popular, de actor care este arătat cu degetul pe stradă. Eu nu-l cunosc pe Bendeac, nu am vorbit cu el în viaţa mea, dar l-am văzut la televizor şi am spus că mi se pare un actor extrem de interesant. Eu am reproşat doar maniera lui exagerată de a juca, el şarjând fără motiv, fiind probail în căutarea propriului stil. Eu nu am comentat despre calităţile sale de actor. El s-a mobilizat să demareze, de ceva vreme, anumite invective la adresa teatrului pe care îl conduc (Teatrul de Revistã „Constantin Tãnase” din Bucureşti-nr) şi la adresa unor colegi care şi-au câştigat un anumit statut după mulţi ani de muncă”. „E ciudat că atacă un om aflat la pământ” Arşinel a spus că nu vrea să intre în polemică cu Bendeac. „Dacă acesta e caracterul lui, eu nu am ce să fac. Nu vreau să intru în polemică cu el. Eu în viaţa mea nu am schimbat două vorbe cu el. Niciodată nu şi-a exprimat dorinţa de a lucra la Teatru, nu a venit să-mi propună niciodată un proiect. Ceea ce este ciudat este faptul că atacă un om aflat la pământ, e ruşinos, să-i fie ruşine! Nu mă cobor eu la un nivel atât de jos, eu am o activitate publică şi am fost binecuvântat cu multe răsfăţuri din partea publicului. Am primit mesaje de sprijin din toată lumea şi din ţară”, a spus maestrul.

Legat de reclamele la farmaciile Catena, Arşinel a răspuns observaţiei lui Bendeac, care spunea în scrisoarea postată pe o reţea de socializare că actori mai tineri ar putea juca în aceste reclame. „Văd că el a lovit în toate punctele mele de sprijin. Eu şi Stela Popescu am fost aleşi pentru că targetul reclamei sunt în mod special cei de vârsta noastră, care au mai multă nevoie de medicamente. Pe de altă parte, s-a făcut un sondaj din care reieşea că eu şi Stela Popescu suntem pe primele locurui în ceea ce priveşte popularitatea. Atacul lui mă lasă rece, nu mă afectează decât din puctul de vedere al situaţiei în care mă aflu. Tinerii din generaţia mea aveau mai mult respect, eu mă lipeam de perete când vedeam un actor. De asemenea lucruri muradre nu o să scăpăm niciodată, dar trebuie să luptăm”, a concluzionat Arşinel.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button