ȘTIRI

Armin & România: Povestea de dragoste continuă, la Untold. GALERIE FOTO

Povestea de dragoste dintre Armin van Buuren și România este veche, iar DJ-ul olandez nu a fost timid în a-și exprima sentimentele, de nenumărate ori. Iar duminică dimineață a reușit, așa cum și-a propus încă de la început, să depășească experiența din 2015: un stadion întreg a sărit, dansat, țipat și bătut din palme până la ora 06:45. Ce știe Armin să facă, așa ca niciun alt DJ, este să îți dea puteri nebănuite – atunci când credeai că vei leșina dacă nu stai jos, te trezește cu un ritm nou. Iar satisfacția sinceră, simplă și veselă de pe fața lui, energia pozitivă pe care o transmite, reușește să se transfere publicului. 

Dacă fanii au avut emoții că Armin ar putea să nu ajungă la Cluj, după show-ul din aceeași seară din Finlanda, iar olandezul a intrat pe scenă cu o jumătate de oră mai târziu decât prevăzut, a compensat din plin mixând timp de patru ore și un sfert. Asta cu tot cu două bisuri, atunci când nimeni nu mai credea posibil ca DJ-ul să se întoarcă. Învăluit în steagul României, părea să nu își creadă ochilor că publicul mai poate, după atâtea și atâtea ore.

Armin a trecut prin dreptul publicului, la final, strângând mâna și mulțumind personal celor rămași acolo. Ba, a fost surprins în parcare, în genunchi, pe pământul României. Povestea continuă, cu siguranță, și la anul!  


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button