ARHIVA B365

ARMENIA – ROMANIA SCOR FINAL 0 – 5. Tricolorii au făcut SPECTACOL la EREVAN

Naționala de fotbal a României a surclasat formația Armeniei cu scorul de 5-0 (4-0), sâmbătă, la Erevan, pe Stadionul Vazghen Sargsian, în Grupa E a preliminariilor Cupei Mondiale de fotbal din 2018.

ARMENIA – ROMANIA SCOR FINAL 0 – 5

Stancu înscrie în minutul 4′ din penalty.

Popa înscrie în minutul 10.

Marin înscrie în minutul 12

Stanciu înscrie în minutul 29.

Chipciu înscrie în minutul 60.

ARMENIA – ROMANIA SCOR LIVE. Selecţionerul naţionalei României, Christoph Daum, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că rezultatul este cel mai important în meciul cu Armenia, dar a avertizat că lumea nu trebuie să se aştepte la prea multe de la „tricolori”.

Mereu încercăm ceva nou, aţi văzut că am chemat jucători noi, am urmărit jucătorii, dar nu cred că a fost vreo greşeală în primul 11 împotriva Muntenegrului. Puteam câştiga cu acea echipă de start. Am făcut totul bine, ne-a lipsit doar norocul şi felul în care a jucat echipa în repriza a doua a fost excelent. Este ceea ce pot face în acest moment. Nu vă aşteptaţi la prea mult. Este valabil şi pentru mâine. Nu vă aşteptaţi la prea multe. Aveţi răbdare” , a spus Daum, conform dolce-sport.ro.

Tehnicianul german a afirmat că nimic nu s-a schimbat de la meciul cu Muntenegru, doar că acum ştie mai multe despre problemele naţionalei: „Motivaţia e la fel. Sunt în continuare motivat, provocarea este aceeaşi şi dificultăţile sunt aceleaşi. Nimic nu s-a schimbat, doar că acum ştiu puţin mai multe despre problemele pe care le avem. Nu este o diferenţă mare. Încercăm să dezvoltăm aceşti jucători, această echipă, o nouă structură în fotbalul românesc, dar în acelaşi timp să obţinem şi cele mai bune rezultate. Rezultatul este cel mai important în fotbal şi toată lumea se va uita doar la rezultate. Şi acum trebuie să căutăm acest lucru, să obţinem cel mai bun rezultat în următorul meci”.

Mijlocaşul Alexandru Maxim nu a participat la antrenamentul din această după-amiază, jucătorul luând loc pe banca de rezerve cu gheaţă la picior. El are şanse minime să evolueze în partida cu Armenia.

Tricolorii au făcut cunoștință cu gazonul de pe Stadionul Republican „Vazgen Sargsyan”. Fotbaliștii români au efectuat o ședință de pregătire de 75 de minute în cadrul căruia s-au pus la punct ultimele detalii înaintea duelului de mâine seară.

Antrenamentul a fost precedat de conferința de presă la care au participat selecționerul Christoph Daum și fundașul Dragoș Grigore. Christoph Daum a prefațat meciul: „Armenia este o echipă foarte bine organizată, care a pierdut greu în Danemarca. Am urmărit partida respectivă și știu că nu ne va fi ușor mâine seară. Armenii puteau obține un punct în meciul respectiv, au avut o mare ocazie în finalul meciului. Niciun antrenor nu va spune că echipa lui este favorită, nu o voi face nici eu. Important este ce se va întâmpla, iar eu îmi doresc să obținem maximum de la această partidă”.

Dragoș Grigore a declarat: „Contează mai puțin ce echipă este favorită, noi ne-am luat toate măsurile pentru a câștiga această partidă”.

România întâlneşte, sâmbătă, de la ora 19.00, la Erevan, reprezentativa Armeniei, în etapa a doua a Grupei E a preliminariilor Cupei Mondiale din Rusia. După trei zile, de la aceeaşi oră, tricolorii vor evolua la Astana, cu Kazahstan, în al treilea meci al Grupei E.

ARMENIA – ROMANIA SCOR LIVE. Naţionala de fotbal a României nu a pierdut până în prezent niciun meci disputat la 8 octombrie, dată la care, în acest an, întâlneşte echipa Armeniei, în preliminariile Cupei Mondiale din 2018.

Potrivit frf.ro, echipa naţională a disputat şapte partide la 8 octombrie. Primul joc a fost în 1946, la Tirana, contra Bulgariei, scor 2-2, în Cupa Balcanică. Ultimul, anul trecut, tot un rezultat de egalitate, cu Finlanda, extrem de important în ierarhia grupei din care tricolorii s-au calificat la Euro-2016. Hoban a adus un punct pe final de meci, ceea ce însemna că o victorie în ultima etapă, în Feroe, ducea România la un nou turneu final după o pauză de opt ani.

Rezultatele obţinute de România în meciurile disputate la 8 octombrie:

1946, Tirana | Bulgaria – România 2-2, Cupa Balcanică

1950, Bucureşti | România – Albania 6-0, meci amical

1961, Bucureşti | România – Turcia 4-0, meci amical

1986, Ramat Gan | Israel – România 2-4, meci amical

1994, Saint-Étienne | Franţa – România 0-0, preliminarii CE

2005, Helsinki | Finlanda – România 0-1, preliminarii CM

2015, Bucureşti | România – Finlanda 1-1, preliminarii CE.

Naţionala României a avut-o ca adversară pe Armenia de trei ori, înregistrând două victorii şi o remiză: 17 noiembrie 2004, Erevan – Armenia – România 1-1, preliminarii CM; 8 iunie 2005, Constanţa – România – Armenia 3-0, preliminarii CM; 28 februarie 2006, Nicosia – Armenia – România 0-2, meci amical.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button