Armată vs Primărie pe neașteptatul front din Drumul Taberei. Armata vrea să ridice un hotel acolo unde Ciprian Ciucu promite că extinde Parcul

04 iun. 2024
23390 afișări
Armată vs Primărie pe neașteptatul front din Drumul Taberei. Armata vrea să ridice un hotel acolo unde Ciprian Ciucu promite că extinde Parcul
Armată vs Primărie pe neașteptatul front din Drumul Taberei. Armata vrea să ridice un hotel acolo unde Ciprian Ciucu promite că extinde Parcul | Sursă foto: Primăria Sectorului 6 - Facebook

Primarul Sectorului 6, Ciprian Ciucu, susține că Armata și-a dat singură autorizație pentru a construi un hotel pe un teren situat la intersecția străzilor Brașov și Drumul Taberei, pe care edilul are în plan să-l transforme în parc, extinzând astfel Parcul Drumul Taberei.

Ce se întâmplă cu extinderea Parcului Drumul Taberei

Extinderea Parcului Drumul Taberei sau, cum mai este el cunoscut, Moghioroș, a fost unul dintre proiectele pe care Ciprian Ciucu le promitea la începutul primului său mandat. Edilul Sectorului 6 a explicat, pentru HotNews.ro, de ce nu s-a făcut nimic până acum.

Nu am găsit înțelegere de la Armată. Este în paragină, un teren care are foarte multă mizerie pe el. L-am și acoperit pentru că-mi era mie rușine de modul în care îl administra Armata, că oamenii nu știu că e al Armatei și înjură primarul. Am pus un fel de gard verde, dar e din plastic, ca să arate mai civilizat.

Ciprian Ciucu spune că Armata vrea să construiască pe acel teren un hotel, iar autorizația de construire a fost atacată în instanță.

Eu m-am opus din tot sufletul meu pentru că zona e aglomerată. Dar din nefericire, instituțiile de forță își dau singure autorizații de construire în țara asta, nu mai trec pe la primărie, pe la primar, și acum s-au apucat să construiască ceva. Eu țin cu oamenii din sector și n-am zis până acum, vă spun acum, am atacat în instanță această autorizație de construire.

Edilul Sectorului 6 spune că a discutat de mai multe ori cu Ministerul Apărării pentru a găsi o soluție.

M-am dus la Ministerul Apărării de-a lungul timpului să discutăm, hai să găsim o soluție. OK, vreți hotel, bine, dar hai să câștige și oamenii în Sectorul 6 ceva. În loc să-mi aduceți hotelul la bulevard și în spate să faceți nu știu ce lux, vă rog frumos, duceți hotelul puțin mai departe de bulevard, în fața bulevardului lăsați spațiul liber și dați-ne nouă trenul ăla ca să-l amenajăm, vă rămâne vouă în proprietate, dar eu îmi asum că va fi un spațiu public verde, civilizat.

Te-ar mai putea interesa și:

Cookies