BAZAR

EXPERȚI: Armata rusească ar fi responsabilă pentru cele 30 de zile fără soare în România

Aşa se explică fenomenele tot mai stranii care lovesc ţara, dar şi inundaţiile neobişnuite care au ajuns să ne afecteze chiar şi în timpul iernii.

Recent, în România a apărut un fenomen care nu s-a mai văzut din 1983. Soarele a fost acoperit de nori timp de o lună, din 11 noiembrie până pe 10 decembrie. Potrivit unor experţi militari, de vină ar fi ruşii, scrie Libertatea. 

„Marile puteri sunt implicate de multă vreme în proiecte de cercetare şi de folosire a tehnologiei militare în scopul modificării climei. Este vorba despre echipamente terestre constituite dintr-un ansamblu de antene, ce trimit radiaţii electromagnetice care acţionează pe principiul cuptorului cu microunde”, a declarat Sebastian Sârbu, vicepreşedinte al Academiei Naţionale de Securitate şi Organizarea Apărării, pentru Libertatea.

Astfel, porţiuni ale ionosferei sunt încălzite şi produc acumulări de energie în cer care au un impact dezastruos din punct de vedere climatologic. Experimentele realizate de ruşi ar fi provocat şi cutremurele de pământ din ultima vreme, dar şi inundaţiile tot mai frecvente din ţară.

„Ruperile de nori care au afectat Dobrogea şi staţiunea bulgărească Albena au fost cauzate de experimente militare meteorologice pe Marea Neagră. Experimentele au vizat studierea modului de realizare a unor precipitaţii abundente într-o zonă strict delimitată, într-o perioadă scurtă de timp. Tehnologia e deţinută de mai multe state ale lumii, inclusiv de cele riverane Mării Negre”, spune Emil Străinu, fost consilier parlamentar pe probleme de război geofizic.

Şi specialiştii americani au studiat această tactică militară de influenţare a fenomenelor meteo, iar potrivit acestora, principalul scop al războiului geofizic ar fi distrugerea economiei din ţările ţintă.
Armata rusească, responsabilă de cele 30 de zile fără soare


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button