ARHIVA B365

Ariston caută vorbitori de limbi străine şi oameni cu competențe în domeniul financiar-contabil

ANGAJATORI DE TOP 2015 BUCUREŞTI. Ariston Thermo România Share Service Center, centrul de servicii specializat în contabilitate al grupului italian Ariston Thermo Group, participă, în perioada 22 – 23 octombrie, la târgul de cariere „Angajatori de Top” din Bucureşti, fiind în căutarea de persoane fluente în mai multe limbi străine, dar şi în domeniul finaciar-contabil.

ANGAJATORI DE TOP OCTOMBRIE 2015. „Scopul nostru principal la acest târg este recrutarea oamenilor care demonstrează atât cunoștiințe lingvistice de engleză, germană,  franceză, spaniolă, olandeză, italiană, cât și competențe în domeniul financiar-contabil, pentru a ocupa funcții de Accounts Payables, Treasury Officer și Business Analysts. Am ales să participăm la Târgul Angajatori de Top pentru că este foarte greu, în acest moment, să găsim pe piaţa muncii persoane care să întrunească cele de mai sus şi, sperăm, ca în acest fel să putem identifica candidaţii care să se potrivească”, a declarat Simona Vasilescu, Head of Ariston Thermo SSC.

Vezi aici: Cum să te angajezi la Oracle, IBM, HP, Dell, BCR, BRD şi KFC. TOP 10 sfaturi practice la angajare

Pe lângă cele două aspecte esențiale necesare viitorilor candidați, reprezentanții Ariston Thermo SSC vrea să întâlnească tineri pasionați de domeniul financiar și buni cunoscători ai pieței pe care activează, dar şi dedicaţi, care să poată lucra cu lejeritate în echipă şi care să îşi dorească o evoluţie în carieră.

Absolvenții de facultate vor salarii de peste 700 de euro la primul job. CÂT PRIMESC

Potrivit Simonei Vasilescu, viitorii angajați ai Ariston Thermo SSC vor beneficia de o paletă bogată de training-uri lingvistice, financiare (precum ACCA sau CECCAR), dar și traininguri tehnice, SAP și EXCEL, urmând ca, în funcție de aptitudinile demonstrate, să ia parte la proiecte locale, dar şi internaționale, în calitate de consultanți. De asemenea, compania oferă și numeroase posibilități de promovare, angajații având oportunitatea de a lucra într-un mediu dinamic, cu acces vast la informații.

ANGAJATORI DE TOP. Ce beneficii salariale neobişnuite oferă companiile multinaţionale angajaţilor 

ANGAJATORI DE TOP 2015 BUCUREŞTI. Dincolo de oportunitățile de carieră disponibile în cadrul companiei, specialiștii Ariston Thermo SSC și-au propus să aducă în atenția participanților la târg importanța grupului Ariston Thermo, precum și a centrului de servicii Ariston Thermo SSC România, nucleul financiar al grupului italian. Așadar, pentru ca posibilii candidați să se familiarizeze cu echipa Ariston Thermo SSC, compania a pregătit o acțiune specială în cadrul târgului, urmând să-și întâmpine vizitatorii cu cafea aromată și o ședință foto pe loc. Fotografiile realizate în cadrul târgului vor putea fi vizualizate pe pagina de Facebook a companiei, folosind hashtag-ul #AristonThermoSSCTeam.

4.000 de job-uri la ANGAJATORI DE TOP. Oracle, Xerox, Dell, HP, KFC şi Metro ANGAJEAZĂ la Bucureşti

ANGAJATORI DE TOP OCTOMBRIE 2015. Înființat pe piața locală din 2006, Ariston Thermo Share Service Center România oferă servicii financiar-contabile pentru toate companiile ce fac parte din grupul italian Ariston Thermo, unul dintre principalii producători de echipamente de încălzire. Cei 50 de angajați ai SSC România lucrează pentru filiale din Italia, Germania, Olanda, Franța, Spania, Marea Britanie până la businessuri din Rusia, China sau India.

ANGAJATORI DE TOP BUCUREŞTI. Ariston Thermo România este filiala locală a companiei italiene Ariston Thermo Group, unul dintre liderii internaţional în producţia şi furnizarea unei game complete de echipamente şi servicii destinate încălzirii şi producerii de apă caldă menajeră.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button