ARHIVA B365

UPDATE Aviz pozitiv pentru ARESTAREA lui Ioan Oltean şi a lui Cătălin Teodorescu

UPDATE Deputatii juristi au avizat arestarea lui Ioan Oltean cu 21 de voturi „pentru”, anunţă romaniatv.net.

La ieşire, Oltean a spus în faţa jurnaliştilor că nu a fost niciodată în localitatea Chitila (locul unde se spune că ar fi luat mita) şi nici la biserica din Chitila şi că nu ar fi luat bani. 

„Eu, în faţa comisiei, am prezentat probele din care rezultă nevinovăţia mea. N-am cerut să mă apere nimeni….Mai mare umilinţă ce am suferit zilele acestea din partea mass-media n-am trăit”, a declarat Ioan Oltean, la ieşirea din comisie. 

Comisia Juridică a Camerei Deputaţilor se reuneşte, miercuri, pentru a analiza solicitările DNA privind arestarea preventivă a liberalilor Ioan Oltean şi Călin Teodorescu, cercetaţi într-un dosar privind despăgubiri ilegale de peste 100 milioane de lei date de ANRP omului de afaceri Mihai Rotaru.

Votul în plen pentru ridicarea imunităţii în cazul celor doi deputaţi a fost programat pentru 9 decembrie, din cauza zilelor libere pe care şi le-au luat aleşii în această perioadă, informează realitatea.net.

Pe de altă parte, votul pentru ridicarea imunităţii senatorului social-democrat Dan Şova a fost amânat pentru mâine, 3 decembrie, după ce preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, a anunţat că vrea să organizeze o şedinţă solemnă cu ocazia zile de 1 decembrie.

DNA a cerut încuviinţarea reţinerii şi arestării preventive a lui Şova, acuzat că a luat mită 100 de mii de euro pentru a asigura încheierea unui contract între CET Govora şi o firmă de avocatură.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button