Arena Națională nu are autorizație ISU

de:
03 nov. 2015
0 Afișari
Arena Națională nu are autorizație ISU

De asemenea, multe dintre şcoli, săli de spectacole sau instituţii publice funcţionează fără avize din partea pompierilor, informează realitatea.net.

Un pompier revoltat de modul cum şi-au pasat autorităţile responsabilitatea pentru autorizarea clubului Colectiv scrie că patronii le râd în nas pentru că Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă nici măcar nu are competenţa legală să închidă unităţile cu risc. Pompierul, citat de tolo.ro, susține că motivul pentru care militarilor de la ISU nu li s-a permis să verifice aceste nereguli e acela că politicienii nu ar mai câştiga bani ca să-şi finanţeze campaniile electorale.

„Pentru că altfel nu am mai avea şcoli care funcţionează fără aviz. Blocurile nu ar mai fi anvelopate cu polistiren expandat pentru că pompierii interzic acest material pe bloc şi nu ar mai exista meciuri nici pe Arena Naţională pentru că nici acolo pompierii nu au dat avizul la recepţia finală. Antreprenorul, ca să mai tragă nişte bani în buzunar, a folosit panouri care ard mai repede decât s-a prevăzut în proiectul iniţial”, spune pompierul, conform tolo.ro.

Motivul pentru care Arena Naţională nu ar fi primit autorizarea de la pompieri e că o unele dintre panourile folosite sunt din materiale extrem de inflamabile.

Oficialii de la ISU Bucureşti nu au confirmat, dar nici nu au infirmat informaţiile prezentate de blogul lui Cătălin Tolontan.

Cookies