ARHIVA B365

Arena Națională,fără aviz ISU.Derby-ul STEAUA-DINAMO se poate muta.Dinamo a oprit vânzarea biletelor

Derby-ul STEAUA – DINAMO ar putea fi mutat în Șoseaua Ștefan cel Mare, la fel cum campionii și-au mutat la Cluj meciul cu FC Botoșani.

„La Arena Naţională nu e aviz de la ISU, pentru că dacă se joacă acolo organizatorii poartă răspunderea pentru ce se întâmplă, până ISU nu dă avizul respectiv. De la început se ştia că nu e avizul. Nu ştiu dacă au fost amendaţi”, a declarat, sâmbătă, secretarul de stat în MAI, Raed Arafat.

Vineri, Dinamo a pus în vânzare biletele pentru meciul cu Steaua, programat pe 22 noiembrie, dar locul de desfășurare al pentru al doilea derby bucureștean al sezonului ar putea fi schimbat. Din această cauză, conducerea „câinilor” a oprit comercializarea tichetelor, până la clarificarea situației, scrie Digisport.ro.

Totul depinde de timpul necesar pentru obținerea aprobărilor pentru Arena Națională. Fără certificatul ISU, acolo nu se poate desfășura vreun eveniment (sportiv sau de altfel), dar Primăria Capitalei a anunțat că face eforturi pentru ca stadionul să-l primească.

Au mai rămas 3 săptămâni până la meciul programat pe 22 noiembrie, timp suficient pentru ca organizatorii să se poată replia, dacă avizele nu vor fi luate.

Sâmbătă de dimineață, roș-albii au anunțat că au stopat vânzarea de tichete pentru meciul cu Steaua! Conducerea a precizat care va fi procedura, în cazul în care meciul va fi mutat, până la urmă, în Șoseaua Ștefan cel Mare.

„FC Dinamo București a oprit comenzile online pentru bilete la UNICUL DERBY al fotbalului românesc, DINAMO – Steaua, până la reglementarea problemelor apărute la „Arena Națională” în ceea ce privește autorizația de securitate pentru cel mai mare stadion al țării.

Clubul din Ștefan cel Mare cere înțelegere din partea suporterilor care și-au comandat online bilete la derby și așteaptă alături de toată suflarea dinamovistă remedierea acestei situații la „Arena Națională” pentru buna desfășurare a UNICULUI DERBY.

În cazul în care partida DINAMO – Steaua se va disputa pe stadionul din Ștefan cel Mare, suporterii dinamoviști vor primi contravaloarea biletelor comandate prin platforma oficială de ticketing a clubului nostru.

Derby-ul FC Dinamo București – FC Steaua București a fost programat duminică, 22 noiembrie 2015, la ora 20:30, pe „Arena Națională”, a anunțat Liga Profesionistă de Fotbal.

TOȚI PENTRU DINAMO!”, a anunțat Dinamo, într-un comunicat oficial.

Preţurile biletelor la Dinamo – Steaua:

PELUZA CĂTĂLIN HÎLDAN (Inel I + Inel II): 15 lei
PELUZA CĂTĂLIN HÎLDAN (Inel III): 10 lei

TRIBUNA II EST (sectoarele 112, 113, 114, 115): 60 lei
TRIBUNA II EST (sectoarele 110, 116, 117, 118): 40 lei

TRIBUNA II EST (Inel II): 35 lei
TRIBUNA II EST (Inel III): 30 lei

VIP 1 – TRIBUNA I VEST (sectoarele 132, 134, 136, 138, 140): 120 lei
VIP 2 – TRIBUNA I VEST (sectoarele 129, 130, 131, 141, 142, 143): 90 lei
VIP 3 – TRIBUNA I VEST (sectoarele 127, 128, 144, 145): 70 lei

TRIBUNA I VEST (Inel II): 35 lei
TRIBUNA I VEST (Inel III): 30 lei

LOJE (inel 1): 600 lei
LOJE (inel 2): 400 lei.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button