Arena Națională din București găzduiește un nou târg de adopții de căței. Evenimentul are loc sâmbăta aceasta

27 apr. 2023
365 afișări
Arena Națională din București găzduiește un nou târg de adopții de căței. Evenimentul are loc sâmbăta aceasta
Arena Națională din București găzduiește un nou târg de adopții de căței. Evenimentul are loc sâmbăta aceasta. Imagine simbol: Unsplash

Primăria Capitalei, alături de Autoritatea pentru Supravegherea și Protecția Animalelor – ASPA organizează un nou târg de adopții pentru bucureștenii care își doresc un cățel, la Arena Națională.

Pe ce dată va avea loc târgul de adopții

ASPA a anunțat că târgul pentru adopția cățeilor va fi organizat sâmbătă, 29 aprilie 2023, în zona parcului de la Arena Națională. Mai exact, la intrarea dinspre str. Maior Coravu, în partea dreaptă, în intervalul orar 10:00 – 18:00.

Bucureștenii vor găsi găsi la târg 50 de căței cu care vor putea interacționa. De asemenea, vor fi câini de toate vârstele și toate rasele, deci doritorii vor avea de unde alege.

Vor fi propuși spre adopție 50 de căței, de toate taliile și vârstele – cel mai mic are doar 2 luni, iar cel mai în vârstă – aproximativ 10 ani.” se precizează într-un comunicat

Cățeii au toate procedurile legale îndeplinite, anume:

  • sunt microcipați
  • sunt deparazitați intern și extern

În plus, câinii adulți sunt și sterilizați.

Adopțiile vor fi gratuite

ASPA a anunțat că cei care vor dori să adopte un cățel nu vor plăti nimic, deoarece adopțiile sunt gratuite. De asemenea, bucureștenii care vor adopta căței vor primi și cadouri de la sponsorii evenimentului.

Printre cadouri se numără:

  • Voucher de reducere sac cu hrană uscată, hrană umedă, o jucărie și un bol de la MAXI PET România;
  •  Recompense de la Pedigree Romania;
  •  Ședințe gratuite de cosmetică canină de la Zen Pet Club;
  •  Medalioane inteligente cu cod QR de la Petradar;
  •  O pungă de cafea boabe, un pahar reutilizabil din plastic și un card Starbucks Rewards încărcat cu 20 de lei de la Starbucks;
  • Un voucher în valoare de 100 de lei cu care adoptatorii pot achiziționa o păturică si o pernuță sau pot sa îl folosească la achiziția unui culcuș pentru cățeii adoptați de la Tashenka Comfort Zone – Love is spoken here.

Persoanele care nu pot ajunge la târg, dar vor să adopte un cățel, o pot face direct de la centre.

Centrele sunt următoarele:

Programul centrelor de adopții este de marți până sâmbătă, în intervalul orar 10:00 – 16:00.

De la începutul anului și până în prezent, s-au adoptat în total 389 de câini: 350 din centrele ASPA și 39 în cadrul celor două târguri organizate până acum.

Te-ar putea interesa și:

Cookies