ARHIVA B365

Arena Naţională, curăţată de zăpadă de deţinuţii de la Jilava

Forţa de muncă necesară pentru degajarea terenului şi tribunelor este de 150 de persoane. Penitenciarul Jilava a pus la dispoziţia Primăriei, contra cost, un număr de 100 de deţinuţi. Munca de deszapezire nu este destul de laborioasă. Gazonul este acoperit cu o folie de plastic, cu scopul de a proteja gazonul extrem de sensibil la conditiile meteo. Administratorii arenei au declarat că la nivelul stratului de suport al gazonului temperatura este constantă la 16 grade, în timp ce suprafaţa de iarbă are o temperatură de 14 grade, parametrii ce vor asigura condiţii optime pentru desfăşurarea jocului respectiv. Contractul dintre Primăria Capitalei şi Penitenciarul Jilava se ridică la suma de 7.000 de lei, bani care după ce vor fi încasaţi vor fi investiţi în îmbunătăţirea condiţiilor de trai din inchisoare.

Detinutii de la Jilava au ca sarcină şi curatarea scaunelor tapiţate de la tribuna 0 şi acoperirea acestora cu o prelată. În paralel, zăpada din restul stadionului va fi îndepărtată şi transportată în afara Arenei Naţionale cu ajutorul utilajelor.

Meciul dintre Steaua şi formatia olandeză, Twente Enschede se va disputa pe 16 februarie, de la ora 22:05 pe Arena Naţionala din Bulevardul Basarabia.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button