Arena Naţională arată ca un maidan

de:
17 ian. 2012
0 Afișari
Arena Naţională arată ca un maidan

După amicalul România – Uruguay, din 29 februarie, stadionul va fi închis. Steaua Bucureşti se va ocupa de refacerea în regim de urgenţă a actualului gazon, iar cheltuielile vor fi scăzute din chiria meciului cu olandezii. Şefii Stelei au avut parte de un şoc, week-end-ul trecut, când au fost avertizaţi în mod oficial de conducătorii FRF că nu s-a mai făcut nimic pe teren de o lună.

După ce au primit avertismentul, şefii Steaua Bucureşti s-au convins personal de faptul că suprafaţa de joc arată execrabil fiindcă de la meciul cu Voinţa Sibiu, din 19 decembrie, nu s-a mai intervenit la teren pentru nici o operaţiune de întreţinere, relatează gsp.ro.

Administraţia Lacuri, Parcuri şi Agrement Bucureşti Primăria a fost însărcinată cu administrarea stadionului, însă instituţia n-a mai alocat, în ultima lună, nici o resursă financiară pentru întreţinerea gazonului, care s-a deteriorat şi mai tare, mai ales că încă din finalul anului trecut se prezenta în condiţii proaste.

Şefii roş-albaştrilor vor relua legătura cu firma olandeză care a pus actualul covor de iarbă şi îi vor propune să peticească zonele unde terenul s-a stricat. Costurile vor fi de minimum 50.000 de euro, sumă care va fi recuperată ulterior de Steaua din chiria pe care trebuie să o plătească pentru meciul cu Twente, care va avea loc peste o lună.

După meciul amical România – Uruguay, din 29 februarie, care se va juca tot pe Arena Naţională, stadionul va intra într-un amplu proces de refacere, ce va implica lucrări la suprafaţa de joc, dar şi pentru remedierea celorlalte deficienţe ale arenei, care vizează şi redresarea acoperişului fisurat din zona VIP.

Cookies