ARHIVA B365

Arena Naţională arată ca un maidan

După amicalul România – Uruguay, din 29 februarie, stadionul va fi închis. Steaua Bucureşti se va ocupa de refacerea în regim de urgenţă a actualului gazon, iar cheltuielile vor fi scăzute din chiria meciului cu olandezii. Şefii Stelei au avut parte de un şoc, week-end-ul trecut, când au fost avertizaţi în mod oficial de conducătorii FRF că nu s-a mai făcut nimic pe teren de o lună.

După ce au primit avertismentul, şefii Steaua Bucureşti s-au convins personal de faptul că suprafaţa de joc arată execrabil fiindcă de la meciul cu Voinţa Sibiu, din 19 decembrie, nu s-a mai intervenit la teren pentru nici o operaţiune de întreţinere, relatează gsp.ro.

Administraţia Lacuri, Parcuri şi Agrement Bucureşti Primăria a fost însărcinată cu administrarea stadionului, însă instituţia n-a mai alocat, în ultima lună, nici o resursă financiară pentru întreţinerea gazonului, care s-a deteriorat şi mai tare, mai ales că încă din finalul anului trecut se prezenta în condiţii proaste.

Şefii roş-albaştrilor vor relua legătura cu firma olandeză care a pus actualul covor de iarbă şi îi vor propune să peticească zonele unde terenul s-a stricat. Costurile vor fi de minimum 50.000 de euro, sumă care va fi recuperată ulterior de Steaua din chiria pe care trebuie să o plătească pentru meciul cu Twente, care va avea loc peste o lună.

După meciul amical România – Uruguay, din 29 februarie, care se va juca tot pe Arena Naţională, stadionul va intra într-un amplu proces de refacere, ce va implica lucrări la suprafaţa de joc, dar şi pentru remedierea celorlalte deficienţe ale arenei, care vizează şi redresarea acoperişului fisurat din zona VIP.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button