ȘTIRI

Arena Națională nu va mai putea găzdui meciuri de fotbal, spune Mircea Sandu. Ce răspunde Primăria

Preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, Mircea Sandu, a dezvăluit că, pe cel mai mare stadion al ţării, nu se vor mai putea organiza meciuri din cauză că această arenă nu are toate aprobările pentru buna funcţionare.

„Din august acest stadion nu mai este operabil, nu mai poate găzdui niciun meci. Nu are certificat de securitate, domnilor! E o investiţie imensă, dar uitaţi ce se întâmplă! Pentru a putea găzdui meciuri din nou, e nevoie de mai multe avize, de la ISO, de la sănătatea publică, de la primar, de la oamenii de lângă el… O întreagă harababură!”, a comentat Mircea Sandu la Sport Total FM, conform Adevărul.ro.

La solicitarea B365.ro, Primăria Generală a comentat declarația președintelui FRF: „Arena are, in prezent, toate avizele de functionare. Desfasurarea activitatilor sportive pe Arena Nationala nu sunt periclitate,  stadionul avand certificatul de securitate valabil pana la sfarsitul lunii august 2013. Totodata, Primaria Municipiului Bucuresti intreprinde toate demersurile  necesare pentru obtinerea noului certificat de securitate, care va intra in  vigoare incepand cu luna septembrie 2013. Mentionam ca obtinerea Certificatului de securitate este obligatorie pentru  omologarea stadioanelor din toate categoriile, acesta avand un termen de  valabilitate de 2 ani.”

Declarația lui Mircea Sandu vine după o serie întreagă de ciocniri cu primarul general Sorin Oprescu, referitor la starea deplorabilă în care a ajuns Arena Națională, în special gazonul. 

Primarul Sorin Oprescu a anunțat că gazonul va fi din nou schimbat, pe Arenă, miercuri, informează România Tv, în vederea meciului din data de 10 iulie, Supercupa României, dintre Steaua și Petrolul Ploiești. 


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button