ÎN BUCUREȘTI

Arcul de Triumf, vizitat gratuit de Noaptea Muzeelor. Va fi deschis până la ora 12

Arcul de Triumf va putea vizitat gratuit, pe 12 iunie, între orele 11,00 – 00,00, cu ocazia Nopţii Muzeelor, transmite Direcţia Generală de Arhitectură Peisagistică şi Monumente de For Public din cadrul PMB.

Ultima persoană va intra în interiorul Arcului de Triumf la ora 23,30. Traversarea se va face pe la trecerea de pietoni semaforizată, în intervalul orar anunţat, mai anunță organizatorii.

Arcul de Triumf, deschis de Noaptea Muzeelor

‘Iubitorii de cultură care vor participa la Noaptea Europeană a Muzeelor sunt aşteptaţi să viziteze unul dintre cele mai impozante monumente ale României, adevărat simbol al Marii Uniri şi un semn al recunoştinţei pentru cei care au luptat în Războiul Reîntregirii Neamului Românesc.

Arcul de Triumf a fost deschis pentru vizitare în data de 5 iunie 2021 şi, în cele două zile de weekend, peste 10.000 de persoane au călcat pragul monumentului. Atracţia principală a fost priveliştea inedită asupra Bucureştiului, pe care vizitatorii o pot admira de pe terasa Arcului’, potrivit unui comunicat de presă.

Deschis în fiecare weekend, gratuit, până în 17 octombrie

De asemenea, Arcul de Triumf va fi deschis pentru vizitare, în mod gratuit, în fiecare weekend şi în zilele de sărbători legale, până în data de 17 octombrie, în intervalul orar 11,00 – 22,00, reaminteşte PMB. Ultima persoană va intra în interiorul monumentului la ora 21,30.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button