Arbitru făcut KO pe terenul lui Juventus Bucureşti

de:
27 nov. 2010
0 Afișari
Arbitru făcut KO pe terenul lui Juventus Bucureşti

În minutul 86, Săgeata Năvodari a reuşit al doilea gol. Jianu a primit o pasă, a şutat fulgerător sub transversală, balonul nu a părut să intre cu toată circumferinţa în poartă, centralul a lăsat jocul să continue, însă la semnalizarea tuşierului Cătălin Hurmuz a acordat gol spre nemulţumirea gazdelor.

După protestele jucătorilor echipei gazdă, meciul a continuat, iar în minutul 88 jucătorul Rotaru (Juventus) a fost eliminat după o intrare mai dură asupra unui adversar. În acel moment, câţiva spectatori au încercat să intre pe teren, forţele de ordine intervenind pentru a calma spiritele, însă unul dintre fani a reuşit să ajungă la arbitrul Eduard Constantinescu, lovindu-l cu pumnul în faţă. Centralul a căzut la pământ, el primind îngrijiri medicale timp de aproximativ două minute. După ce şi-a revenit, Eduard Constantinescu a fluierat întreruperea partidei, la scorul de 2-0 pentru Săgeata Năvodari, primul gol fiind reuşit de Şicu, în minutul 14.

În urma acestui rezultat, Săgeata Năvodari ocupă locul doi în clasamentul Seriei I a Ligii a II-a, cu 31 de puncte, în timp ce Juventus se află pe locul 13, cu 13 puncte.

Cookies