FIT CITY

Arafat: Mutarea în noul sediu al dispeceratului integrat din Capitală se va face în maximum 10 zile

„Avem o clădire ultramodernă şi pot să spun că suntem în finalul pregătirilor pentru mutarea acolo. Într-o săptămână, maxim zece zile, clădirea este gata, pregătită pentru a deservi Bucureşti şi Ilfov printr-un dispecerat integrat. Am trimis colegilor de la ISU, de la Ambulanţă, de la STS şi de la UPU SMURD Floreasca solicitarea de a nominaliza oamenii care vor lucra pe regulamentul de funcţionare a dispeceratului”, a declarat Arafat, luni, cu ocazia aniversării a 10 ani de la înfiinţarea SMURD Bucureşti.

El a precizat că s-a discutat cu fiecare instituţie implicată în proiect pentru a numi câte două persoane pentru a lucra pe un regulament de funcţionare, iar acest lucru nu ar trebui să dureze mai mult de o săptămână.

„Noi ne aşteptăm ca în luna iunie să ne mutăm. Nu mai există niciun motiv care să întârzie mutarea. O să avem pompierii cu SMURD-ul, care se vor muta de aici, Serviciul de Ambulanţă, şi ne aşteptăm să avem un ofiţer de legătură pe fiecare din celelalte instituţii, cu poliţia, cu jandarmeria. (…) Aduce toate resursele la un loc, se pot manageria resursele la un loc, în cazul unui accident în masă, (…) cum am avut şi la Colectiv, este nevoie să existe o coordonare generală care să fie de la acelaşi loc. De unde se primesc rapoartele, de acolo se dau dispoziţiile”, a mai spus secretarul de stat în MAI, Raed Arafat.


Recomandarile noastre


Parteneri

Știri – Gândul

Știri – CanCan.ro

Back to top button