Aqua Parc cu saună, jacuzzi şi bazine tropicale cu nisip alb în zona de Centru-Sud a Bucureştiului

de:
13 mart. 2011
2 Afișari
Aqua Parc cu saună, jacuzzi şi bazine tropicale cu nisip alb în zona de Centru-Sud a Bucureştiului

Lucrările de construire vor dura între opt şi zece luni şi vor demara luna aceasta. Parcul acvatic va cuprinde bazine cu apă decorative şi de agrement acoperite şi descoperite, patinoar, teatrul tip agora, clubul acvatic care înglobează centrul de sănătate cu saună, hamam, jacuzzi, fitness, clubul de vârsta a doua (club dansant), facilităţile auxiliare fiind: restaurante, braserie, parcajele ecologice cu geocelule, spaţiile verzi generoase şi sera cu plante tropicale. Dezvoltatorul se laudă ca în ansamblu vor fi folosite oglinzile de apă cu rol decorativ ce ajută la crearea unui ambient deosebit şi spectaculos iar iarna acestea vor fi transformate în patinoar.

Bucurestenii amatori de distractie vor putea alege zona de recreere cu atmosferă specifică: bazinul cu valuri, piscina pentru înot în formă eliptică, zona de plajă amenajată special pentru odihnă sau jocuri, bazinul pentru copii cu multiple spectacole, piscine cu jacuzzi de dimensiuni impresionante, tobogane sau bazinul tropical turcoaz cu nisip alb.

Parcul acvatic propus este calculat să deservească o piaţă de aproximativ 2,3 milioane de oameni, cu o cerere de facilităţi acvatice la un nivel potenţial total de 1,42 milioane de vizitatori pe an.

Comform proiectului, parcul poate găzdui un număr de circa 10.000 vizitatori zilnic.

Profitul va fi pe măsură

Taxele şi impozitele care vor fi plătite bugetului local al Sectorului 4 sunt estimate la circa un milion euro/an, iar numărul de locuri de muncă nou create se cifrează la peste 200. Veniturile încasate de Administraţia Lacuri, Parcuri şi Agrement Bucureşti din exploatarea proiectului vor fi de cel puţin 250.000 euro pe an.

Cookies