Aproximativ 900 de străzi și trotuare din Sectorul 2, dezinfectate cu substanțe profesionale VIDEO

de:
29 mart. 2020
1 Afișari
Aproximativ 900 de străzi și trotuare din Sectorul 2, dezinfectate cu substanțe profesionale VIDEO

Substanțele de dezinfecție au fost pulverizate atât pe carosabil, cât și pe trotuarele arterelor de circulație, inclusiv în interiorul ansamblurilor mari de locuințe.

Operațiunea de dezinfecție în sectorul 2 continuă și în perioada următoare.

De asemenea, pentru protejarea populației, Primăria Sectorului 2 a închis, sâmbătă, 28 martie 2020, ultimele 12 parcuri care mai funcționau pentru bucureșteni, măsură care a fost luată în urma Hotărârii nr. 7 a Comitetului Municipal București pentru Situații de Urgență, care prevede la Art. 2: „Se aprobă închiderea parcurilor de pe raza Municipiului București, în aplicarea Ordonanței militare nr. 3 din 24.03.2020”.

Piaţa Obor, cea mai mare piaţă agroalimentară din ţară, îşi modifică PROGRAMUL

Tot ca măsură de prevenire a infecțiilor cu coronavirus, în urmă cu o săptămână, primarul Toader Mugur Mihai închisese peste 90 de locuri de joacă și recreere din sectorul 2.

CITEȘTE ȘI COVID-19. Linie telefonică dedicată vârstnicilor singuri, de peste 65 de ani, din Sectorul 2

COVID-19. Persoanele fără susținători legali, cu vârstă peste 65 de ani, din Sectorul 2 au la dispoziție o nouă linie telefonică specială cu numărul 031 – 9798, pe care o pot apela de luni până vineri, în intervalul orar 08.00- 20.00. Detalii, aici. 

CITEŞTE ŞI 
12 noi măsuri de protejare a populației din Sectorul 2. Ce a decis Primăria

O serie de măsuri au fost stabilite în noua ședință a Comitetului temporar pentru prevenirea şi gestionarea infecțiilor cu COVID-19 de la nivelul Sectorului 2, ședință convocată de primarul Toader Mugur Mihai. DETALII, AICI. 

Pe aceeaşi temă Dezinfecţie cu substanţe biocide, în Sectorul 2. LISTA obiectivelor unde s-a intervenit

Pentru protejarea locuitorilor săi, Primăria Sectorului 2 prin Administrația Domeniului Public Sector 2 și operatorul de salubrizare desfășoară, în mod continuu, acțiuni de dezinfecție cu substanțe biocide pe raza sectorului 2 (spații de joacă, zone din preajma spitalelor, străzi).

 

Cookies