Aproximativ 60 de blocuri din zona Calea Vitan și Bulevardul Unirii, fără apă caldă. Termoenergetica anunță stadiul lucrărilor

04 oct. 2023
3556 Afișari
Aproximativ 60 de blocuri din zona Calea Vitan și Bulevardul Unirii, fără apă caldă. Termoenergetica anunță stadiul lucrărilor
Aproximativ 60 de blocuri din zona Calea Vitan și Bulevardul Unirii, fără apă caldă. Termoenergetica anunță stadiul lucrărilor. Sursa foto: Facebook/ Termoenergetica

Termoenergetica transmite că echipele companiei continuă, miercuri, lucrările în zona Calea Vitan și pe Bulevardul Unirii, unde aproximativ 60 de blocuri au rămas fără apă caldă din cauza unor avarii. CMTEB anunță termenul estimat pentru reluarea furnizării agentului termic.

Aproximativ 60 de blocuri din zona Calea Vitan și Bulevardul Unirii, fără apă caldă

Miercuri dimineață, 4 octombrie 2023, echipele companiei Termoenergetica continuă lucrările de înlocuire a două vane cu diametrul de 700mm în intersecția Calea Vitan cu Calea Dudești.

Sursa foto: Facebook/ C.M. Termoenergetica București
Sursa foto: Facebook/ C.M. Termoenergetica București

În același timp, se realizează și lucrările de remediere a unor avarii ce au apărut pe conducta Dn 700mm, pe tronsoanele de rețea primară existente pe Calea Vitan și pe Bulevardul Unirii.

Rețeaua termică primară din acestă zonă a Capitalei a fost dată în funcțiune în anul 1996 și are o vechime de 27 de ani.

Când vor fi finalizate lucrările

CMTEB îi anunță pe bucureștenii care locuiesc în aceste zone că termenul estimat pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării agentului termic pentru apă caldă către cele aproximativ 60 de blocuri este data de 7 octombrie 2023 (sâmbătă).

Compania amintește că termenele sunt estimate înainte de deschiderea șantierelor:

Vă reamintim că termenele de repunere în funcțiune a sistemului sunt estimate înainte de deschiderea șantierelor și decopertarea galeriilor. Finalizarea lucrărilor depinde de complexitatea acestora, care este în directă legătură cu starea de degradare a conductelor, subliniază Compania Municipală Termoenergetica București într-o postare pe Facebook.

Clienții CMTEB au la dispoziție informații prin mesajele preînregistrate la numărul de telefon 031.9442 sau alte detalii la 0800.820.002, dar și în aplicația Termoalert.

Termoenergetica își cere scuze pentru disconfortul creat și mulțumește bucureștenilor pentru înțelegere:

Ne cerem scuze pentru disconfortul creat și vă mulțumim pentru înțelegere!

Cookies