BAZAR

Aproximativ 1000 de romani au participat gratuit sambata la cel mai important eveniment in aer liber al toamnei, FALL KICK OFF

Evenimentul a finalizat colaborarea ,,Fitness Revolution”, desfasurata in cadrul proiectului ,,Roaba de cultura”, in parteneriat de catre Asociatia Green Revolution si WorldClass Romania. Prin aceasta colaborare, publicul larg a beneficiat gratuit de lectii si activitati sportive profesioniste, in fiecare vineri si sambata, de-a lungul verii.

Am inceput activitatile in Romania acum 10 ani, cand ne-am propus sa ii ajutam pe romani sa devina mai sanatosi. Evenimentul de astazi isi propune sa faca sportul in aer liber cat mai accesibil tuturor bucurestenilor. Vrem sa fim inovativi pentru clientii nostri, sa le aducem zambetul pe buze. Si ne bucuram ca la Fall Kick Off, toti zambesc”, a spus Mikael Fredholm, CEO, WorldClass International.

Fall Kick Off este un eveniment care continua viziunea Green Revolution, conform careia vrem sa-i ajutam pe romani sa devina mai responsabili, sa aiba grija de mintea si de corpul lor si sa pretuiasca spatiul in care traiesc„, a afirmat Raluca Fiser, presedinte Green Revolution.

Fall Kick Off, a doua editie anuala

Fall Kick Off este un eveniment aflat acum la a doua editie, cu o participare mult mai larga. Programul de aici din parcul Herastrau reprezinta un demo pentru programul din noul nostru sezon, care va incepe la 19 septembrie. Prin actiunile noastre, incurajam stilul de viata sanatos si miscarea in aer liber”, a declarat Peter Amjorn, Product Manager, WorldClass Romania:

,,Peste cei 1.000 de participanti din cursul zilei de astazi ne confirma faptul ca ideea noastra a fost intampinata cu zambetul pe buze de iubitorii de sport. Acestia au inteles ca a face miscare este un gest de responsabilitate fata de mintea si corpul nostru”, a declarat Andreea Ionita, Marketing Manager WorldClass Romania.

8 ore de sport intensiv, 9 clase si antrenamente diferite

Programul a inceput oficial la ora 10.00, dar unii tineri au fost prezenti la locul evenimentului chiar mai devreme, dorind sa-si petreaca intreaga zi in aer liber. Muzica ritmata, dansul si sportul s-au impletit armonios.

Antrenamentele pe care participantii le-au efectuat au fost de cate 40 de minute fiecare: PortDeBras, Booty Express, X-Fit Express, ZUMBA, Dance Revolution, Kick Box, Cycling Perfect Day, Cycling Hot & Steamy si Cycling Get Ready for Party.

Fiecare antrenament a avut cate doi antrenori WorldClass. Printre acestia, s-au aflat si Adriela si Petrisor, concurenti la ,,Dansez pentru tine”.

Suntem aici la Fall Kick Off pentru a ne simti bine si pentru a preda Zumba. De obicei, predam separat la clasa, dar coregrafia o elaboram impreuna. Zumba nu este un dans, ci doar include cativa pasi de dans, combinati cu miscari din aerobic, totul pe muzica latino. Pe plan international, zumba a aparut acum cinci ani dar a capatat amploare in ultimii doi ani. In Romania, avem deja peste 150 de cursanti la WorlClass”, au spus acestia.

****

Cu o traditie de peste 10 ani in România sub sloganul-ul “we create shapes”, cu 8 cluburi si peste 15.000 de membri,  World Class Fitness Romania este liderul de  de centre de fitness din Romania si Europa, un brand dinamic, trasatura resimtita in esenta si in evolutie. Sanatatea este cea care ii ofera frumusetea, cladindu-se doar alaturi de pasiune, de distractie, de echilibru si de spiritul de echipa, nascut din dorinta unei calitati sporite a vietii.

Pentru mai multe detalii: www.worldclass.ro

Green Revolution este prima asociatie nonguvernamentala de ecologie urbana din Romania. Asociatia pune in practica masurile ce stau la baza construirii unui oras verde.

Green Revolution si-a propus sa schimbe lucrurile pe termen lung: prima dimensiune a proiectelor Asociatiei este una activa, care pune accentul pe miscare, educatie si crearea unei comunitati urbane durabile.

A doua dimensiune a proiectelor Asociatiei vizeaza dezvoltarea dialogului constructiv intre sectorul privat si public, intre societatea civila si autoritati.

Pentru mai multe detalii: www.greenrevolution.ro


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button