BAZAR

Aproximativ 100 de oameni la Marșul Normalității, organizat cu icoane și bannere anti-gay FOTO

 Participantii au pornit de la Piata Victoriei spre Patriarhie, in jurul orei 12.00, deplasandu-se pe o banda, fara a perturba traficul, dupa ce au rostit „Tatal nostru”. Ei au purtat stegulete nationale si cu insemnele organizatiei Noua Dreapta, precum si o icoana de mari dimensiuni, potrivit Hotnews.ro.

Totodata, participantii la mars aveau bannere pe care scria „Impotriva casatoriilor si adoptiilor homosexuale”, „Bucuresti nu e Sodoma”, „Azi homosexuali, maine poligami”, „Romania are nevoie de copii, nu de homosexuali”.

Liderul organizatiei Noua Dreapta, Tudor Ionescu, a declarat ca solicita sa se faca referendum pentru ca oamenii sa spuna daca sunt de acord cu pactele civile si a atras atentia ca toate statele care au aprobat aceste uniuni au aprobat apoi si casatoriile si adoptiile gay.

El a mai spus ca poporul roman a crescut prin intermediul familiilor „sanatoase si numeroase”, si nu prin „concubinaje”.

Participantii la manifestare au scandat pe traseu „Romania, tara ortodoxa”, „Romania nu-i Sodoma”, „Lege divina, familia crestina”, „Rezidenta nationala”, „Salvati familia traditionala”, precum si o serie de injurii la adresa homosexualilor.

Manifestarea nu a fost lipsita de incidente. Astfel, la Piata Victoriei, unde a inceput marsul, in jur de 10 tineri pe biciclete, ornate cu cosulete cu flori si baloane colorate, avand si suflatori din hartie colorata, au trecut provocator pe langa manifestanti.

In plus, in timp ce se deplasau pe Calea Victoriei participantii la mars au fost apostrofati de un cuplu de tineri, de la fereastra unei cladiri, cu apelativul „Fascistii”.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button