BAZAR

Apropo TV revine cu sezonul 24. Când debutează emisiunea la PRO TV

Astfel, revin şi rubricile lansate sezonul trecut. TrendBox – un serial cu invitaţi în studio, dedicat trendurilor tehnologice, şi nu numai, care îi ajută pe telespectatori să înţeleagă mai bine în ce lume complicată şi costisitoare trăiesc. În prima ediţie, tema de discuţie va fi jocul Pokemon Go.

101 Locuri – un serial de travel românesc, de colecţie, va prezenta duminica viitoare Cetatea Devei, locul de unde plecau pe vremuri antrenorii noştri de aur şi varii campioane absolute la gimnastică. Totul cu ocazia unei întrebări recente, rămase încă fără răspuns: de ce nu facem muzeu din Centrul Olimpic de la Deva?

Se întorc, de asemenea, rubricile îndelung consacrate. Pubfather – clasicul segment dedicat publicităţii, susţinut de Andi Moisescu şi invitaţii săi. În prima ediţie a acestui sezon aceştia vor discuta despre Cuminţenia Pământului şi proverbiala noastră generozitate scoţiană.

Next Gen este o rubrică dedicată artiştilor din noua generaţie. Primul din acest sezon va fi actorul Silviu Gherman, unul dintre cei mai interesanţi „youtuberi” ai momentului.

Genericul Colecţiile Apropo TV reuneşte dezbaterile emisiunii, pe bază de controverse, umor şi invitaţi celebri. Primul pe listă este folclorul românesc neobişnuit de nou, care include un hit despre pizza lui tanti Miţa şi un fel de melodie dedicată unui primar care, din raţiuni cel mai probabil electorale, a dat internet la tot satul.

Duminica, de la 13:05, sau în reluare după miezul nopţii, românii sunt invitaţi să urmărească cel de-al 24-lea sezon Apropo TV.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button