Aproape 90 de români pot câştiga la Loteria Bonurilor Fiscale aferentă lunii noiembrie

de:
22 dec. 2015
1 Afișari
Aproape 90 de români pot câştiga la Loteria Bonurilor Fiscale aferentă lunii noiembrie

În urma extragerii bonurilor fiscale de duminică, 51 posesori de carduri MasterCard și Maestro şi 38 de posesori de carduri Visa, care au realizat plăți în valoare de 538 lei până la 538,99 lei în data de 28 noiembrie, se pot număra printre primii 100 de câştigători ai Loteriei Bonurilor Fiscale, la care se oferă premii în valoare de 1 milion de lei. 

Majoritatea tranzacțiilor cu carduri MasterCard și Maestro, eligibile pentru premiere în cadrul Loteriei Bonurilor Fiscale, au fost realizate în Capitală, dar și în alte orașe mari precum Arad, Cluj, Constanța, Iași sau Timișoara. În același timp, tranzacții eligibile au fost înregistrate și în localități mai mici, precum Băile Tușnad, Ernei (jud. Mureș) sau Balotești, anunţă compania, într-un comunicat de presă remis B365.ro.

Plățile realizate cu cardurile MasterCard sau Maestro au în plus șanse duble de câștiguri lunare, fiind înscrise automat în campania Plătește cu cardul tău MasterCard sau Maestro! Cere bonul fiscal și noi te premiem! derulată de Asociaţia InfoCons în parteneriat cu MasterCard. Campania, în derulare până la finalul anului 2015, are un fond de premiere de 1,7 milioane lei, peste 1.350 de persoane intrând deja în posesia premiilor oferite de organizatori.

Pe 22 decembrie va avea loc extragerea extraordinară de Crăciun, în cadrul căreia posesorii de carduri MasterCard sau Maestro pot intra în posesia unuia dintre 6 premii în valoare de cel puțin 15.000 lei. La această extragere specială participă toate plățile realizate cu cardurile MasterCard sau Maestro între 1 august și 31 octombrie 2015.

„Prin această campanie ne dorim să ridicăm gradul de informare al consumatorilor români pentru deprinderea unui comportament financiar educat și responsabil. În plus, beneficiile plăților cu cardul sunt evidente, în termeni de siguranță a produsului cumpărat și trasabilitate, și ne bucurăm să vedem că tot mai mulți români adoptă o9atitudine”, a declarat Sorin Mierlea, Președinte Asociația InfoCons.

În cadrul campaniei Plăteşte cu cardul tău MasterCard sau Maestro! Cere bonul fiscal şi noi te premiem! sunt înscrise gratuit și automat toate plățile realizate cu cardul pe parcursul unei luni, tranzacțiile contactless fiind înscrise cu șanse duble. Organizatorii campaniei oferă lunar până la 200.000 lei pentru stimularea plății cu cardul, sub forma a 300 premii în valoare de 500 lei fiecare, precum și a 10 premii în valoare individuală de câte 5.000 lei. Alte 12 premii a câte 15.000 lei fiecare vor fi acordate în urma unor extrageri speciale, 6 dintre aceste premii urmând a fi acordate în cadrul extragerii extraordinare de Crăciun, de marţi, 22 decembrie.

„Campania Plătește cu cardul tău MasterCard sau Maestro! Cere bonul fiscal și noi te premiem! derulată alături de partenerii noștri de la Asociația InfoCons este complementară inițiativei Loteriei Fiscale, sprijinind eforturile autorităților guvernamentale de creștere a gradului de fiscalizare al economiei locale. Rezultatele campaniei au fost îmbucurătoare, pe parcursul întregului an, iar tot mai mulți români aleg plata cu cardul, beneficiind de o experiență la plată sigură, rapidă și cu efecte pozitive asupra peisajului economic, dat fiind faptul că plățile cu cardul au o contribuție semnificativă la reducerea economiei subterane”, spune Cosmin Vladimirescu, general manager al MasterCard pentru România, în comunicatul citat.

După centralizarea bonurilor câştigătoare, dacă numărul acestora depăşeşte 100, va fi organizată o nouă extragere pentru desemnarea a maximum 100 de câştigători.

Rezultatele vor fi postate pe site-ul Ministerului Finanţelor Publice, al Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală (ANAF) şi al CN Loteria Română (CNLR), pentru o perioadă de minimum 30 de zile.

Cookies