Aproape 80 de utilaje, gata de deszăpezire în sectorul 1

de:
20 feb. 2011
0 Afișari
Aproape 80 de utilaje, gata de deszăpezire în sectorul 1

Astfel, în sectorul 1 sunt amenajate 16 puncte fixe de intervenţie rapidă formate din utilaje care sunt pregătite să deszăpezească de urgenţă arterele din cartiere, potrivit unui comunicat al administraţiei locale, preluat de Agerpress si de Money.ro.

Astfel, fiecăruia dintre punctele fixe îi corespunde un număr de străzi principale şi secundare, de care va răspunde fiecare echipaj detaşat în teren. Potrivit strategiei de deszăpezire, în sectorul 1 se va interveni cu prioritate pentru îndepărtarea zăpezii de pe bulevardele principale şi de pe arterele secundare, unde sunt situate obiective sociale precum şcoli, spitale, grădiniţe, sedii de poliţie şi pompieri.

Pentru a uşura aceste operaţiuni, Poliţia Rutieră va acorda asistenţă echipelor de intervenţie, iar în caz de ninsoare puternică, Poliţia Rutieră va închide arterele afectate de ninsoare şi va interzice circulaţia autovehiculelor pe timpul nopţii, pentru a uşura intervenţia utilajelor de deszăpezire. Totodată, maşinile parcate neregulamentar care blochează operaţiunea de deszăpezire vor fi ridicate.

Cookies