ȘTIRI

Aproape 700 de români, angajaţi la o companie aeriană din Dubai. Ce salarii primesc

Transportatorul aerian se pregăteşte să mai re­cruteze de pe piaţa locală, spune Bahar Ahmet Birinci, managerul Emirates pe Ro­mânia, Bulgaria şi Turcia, una dintre cele mai mari com­panii aeriene din lume, cu venituri de circa 20 miliarde de dolari anual.

„Angajaţii sunt recompensaţi cu salarii pentru care nu trebuie plătite taxe, cu pachete de beneficii extrasalariale (…)”, a spus Bahar Ahmet Birinci. În prezent, compania aeriană nu are zboruri din România, însă a reuşit să atragă „un important trafic de turişti de business din România” pe zborurile cu plecare din Dubai.

În total, grupul Emirates, ce include pe lângă compania aeriană şi divizia de handling, cargo şi altele, are 68.000 de angajaţi de 160 de naţionalităţi. Salariul unei însoţitoare de bord începe de la 1.500 de lei (340 de euro) în România, în timp ce în străinătate de la circa 1.000 de euro.

Salariile mai mari, dar şi posibilitatea de-a călători în toată lumea îi determină pe români să aplice pentru un job în cadrul transportatorilor aerieni străini. Mai multe pe zf.ro.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button