Aproape 500 de percheziții într-o singură zi! Acțiune majoră la nivel național pentru destructurarea grupărilor de crimă organizată | VIDEO

24 nov. 2021
142 Afișari
Aproape 500 de percheziții într-o singură zi! Acțiune majoră la nivel național pentru destructurarea grupărilor de crimă organizată | VIDEO
Aproape 500 de percheziții într-o singură zi! Acțiune majoră la nivel național pentru destructurarea grupărilor de crimă organizată din România. sursa foto: captura video Facebook

Aproape 500 de percheziții într-o singură zi realizate de Poliția Română. Astăzi a avut loc o acțiune majoră la nivel național pentru destructurarea grupărilor de crimă organizată, fiind puse în executare 367 de mandate de aducere.

Crima organizată din România a fost lovită miercuri dimineață de sute de percheziții domiciliare. Unii dintre traficanții vizați de autorități au fost găsiți la cafea. Mai mult, câțiva dintre aceștia, uimiți de ce se întâmplă, au amenințat că vor chema Poliția.

Percheziții în România

Cantități serioase de droguri, teancuri de bani, saci cu parfumuri, bijuterii și chiar cantități importante de aur au fost găsite miercuri dimineață la infractori din toată țara în timpul sutelor de percheziții realizate de Poliția Română.

Cantități mari de droguri, teancuri de bani, saci cu parfumuri și bijuterii, dar și greutăți importante de aur au fost găsite deja în timpul sutelor de percheziții care au loc miercuri dimineață în toată țara. Mai mult, unii suspecți au fost luați prin surprindere și au amenințat că sună la Poliție.

Zeci de acțiuni operative la nivel național

Procurorii DIICOT și polițiștii au participat astăzi la 47 de acțiuni operative. Acestea vizează activitatea unor grupări infracționale organizate, specializate în trafic de persoane și de minori, exploatarea persoanelor vulnerabile, trafic de migranți, criminalitate informatică, trafic de droguri și infracțiuni împotriva patrimoniului cu consecințe deosebit de grave.

De asemenea, Poliția mai spune că sunt vizate grupuri infracționale implicate în săvârșirea altor fapte cu pericol social deosebit, care au activat pe teritoriul național sau cu componentă transfrontalieră.

Astăzi au avut loc 457 de percheziții și vor fi puse în executare 367 de mandate de aducere.

Sunt vizate grupări infracționale din Arad, Timiș, Călărași și Constanța, în dosare cu prejudicii de milioane de euro. Anchetatorii spun că au în lucru dosare cu prejudicii de milioane de euro.

Astăzi, Poliția Română și D.I.I.C.O.T., cu sprijinul Jandarmeriei Române, efectuează 47 de acțiuni operative, pentru destructurarea unor grupări infracționale organizate, specializate în trafic de persoane și de minori, exploatarea persoanelor vulnerabile, trafic de migranți, criminalitate informatică, trafic de droguri și infracțiuni împotriva patrimoniului, cu consecințe deosebit de grave.

În cadrul operațiunii coordonate, realizate la nivel național, polițiștii, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T., vor pune în executare 457 de mandate de percheziție domiciliară și 367 de mandate de aducere, a anunțat Poliția Română într-un comunicat.

Ce se întâmplă cu cei săltați la percheziții

Autoritățile mai spun că persoanele depistate vor fi conduse la audieri, în vederea luării măsurilor legale în fiecare cauză. În cursul acestei zile, în funcție de evoluția anchetei, în fiecare caz în parte, Poliția Română și D.I.I.C.O.T. vor oferi informațiile ce pot fi făcute publice, mai transmit aceștia.

Cookies