ȘTIRI

Aproape 2.600 de locuri de muncă disponibile în Bucureşti, în perioada 2 – 8 octombrie

Pentru persoanele cu studii superioare sunt oferite 215 posturi vacante, dintre care: 29 pentru şef departament mărfuri alimentare/nealimentare, 18 pentru programator, 15 pentru modelier confecţii, câte 12 pentru consilier administraţie publică, analist servicii client, analist, respectiv 9 pentru inspector de specialitate în administraţia publică.

De asemenea, un număr de 562 de locuri vacante sunt disponibile pentru persoanele cu studii medii. Printre cele mai multe specializări sunt disponibile pentru mercantizor (200 locuri), operator vânzări telefon (118), agent servicii client (58), operator suport tehnic pentru servicii de comunicaţii electronice (27), agent reclamă publicitară, respectiv operator de interviu (câte 20 de posturi).

În cazul muncitorilor calificaţi sunt puse la dispoziţie 1.284 de locuri de muncă, dintre care: 393 pentru lucrător comercial, 251 pentru casier, 111 pentru agent de securitate, 70 pentru operator confecţioner industrial îmbrăcăminte din ţesături, tricotaje, materiale sintetice, 64 pentru vânzător şi 60 pentru cizmar-confecţioner încălţăminte, după comandă.

Conform AMOFM, în intervalul 2 – 8 octombrie, sunt oferite 529 de posturi pentru muncitori necalificaţi, după cum urmează: 229 de manipulant mărfuri, 110 de muncitor necalificat în industria confecţiilor, 40 de curier, 37 de paznic, 27 de muncitor necalificat la demolarea clădirilor, căptuşeli zidărie, plăci mozaic, faianţă, gresie, parchet, 21 de muncitor necalificat la asamblarea, montarea pieselor, 20 de ambalator manual, respectiv 14 de ucenic.

Informaţii privind locurile de muncă vacanţe şi condiţiile de ocupare a acestora se pot obţine de la Agenţiile Locale pentru Ocuparea Forţei de Muncă.

Sursa: romaniatv.net

 

 


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button