Aproape 2.000 de autorizații de taxi vor fi atribuite în București, în cea mai amplă acțiune derulată de Primăria Capitalei în ultimii 10 ani

15 mart. 2022
485 Afișari
Aproape 2.000 de autorizații de taxi vor fi atribuite în București, în cea mai amplă acțiune derulată de Primăria Capitalei în ultimii 10 ani

Primăria Bucureștiului începe atribuirea a 1850 autorizații de taxi, a anunțat primarul Nicușor Dan, care spune că își dorește ca un număr cât mai mare dintre taximetriștii care practică meseria asta de ani de zile să își obțină propria autorizație taxi și să nu mai fie nevoiți să plătească, în diverse forme de colaborare. Dintre acestea, 100 sunt rezervate pentru autovehicule care pot transporta persoane cu dizabilități motorii.  „Sunt peste 10 ani de când Primăria nu a mai emis autorizații taxi”, spune primarul Nicușor Dan. Termenul limită pentru depunerea cererilor este 17 mai 2022.

Imaginea alăturată cuprinde principalii pași de urmat pentru obținerea autorizației. Procedura (care vine din prevederile legale) este complexă, iar termenul este strâns, precizează Nicușor Dan într-o postare pe Facebook. Recomand tuturor celor interesați să înceapă cât mai curând demersurile.

Informații suplimentare despre actele necesare și procedura de atribuire se pot obține accesând
linkul https://doc.pmb.ro/…/autori…/doc/anunt_TAXI_20220315.pdf sau sunând la 021.3055500, interior 7222.

De asemenea, la registratura Primăriei Generale va fi, în fiecare zi lucrătoare, o persoană care va prelua dosarele de înscriere și va oferi informații tuturor celor interesați de noile autorizații de taxi.

Îți recomandăm să citești și

Cookies