ARHIVA B365

Aproape 10.000 de polițiști asigură ordinea la paradele și spectacolele de Ziua Națională

ZIUA NAȚIONALĂ A ROMÂNIEI – 1 DECEMBRIE. Sunt prevazute sa se desfasoare manifestari publice si ceremonii pentru depuneri de coroane de flori, pe raza a 34 de judete si a Municipiului Bucuresti, in 64 de locuri, la care vor participa aproximativ 128.000 de persoane.

PROGRAMUL complet al evenimentelor de ZIUA NAȚIONALĂ A ROMÂNIEI – 1 DECEMBRIE, la BUCUREȘTI 

Dintre cei aproape 10.000 de politisti, 1.664 sunt de la politia rutiera, 5.791 de la ordine publica, 754 de la investigatii criminale, 537 de la politia transporturi, 184 de la structurile de investigare a fraudelor, 88 de la arme, explozivi si substante periculoase, restul fiind de la alte structuri.

CITEȘTE ȘI: RESTRICȚII RUTIERE pentru parada militară organizată de Ziua Naţională. HARTA RUTE OCOLITOARE 

ZIUA NAȚIONALĂ A ROMÂNIEI – 1 DECEMBRIE. La evenimentele organizate de Ziua Nationala a Romaniei vor fi si 3.835 de patrule de siguranta publica, dintre care 1.188 pedestre si 2.647 auto, care vor actiona pentru prevenirea si combaterea faptelor antisociale.

Politistii de la transporturi vor patrula in 358 de trenuri de calatori, in special pe rutele catre municipiile unde vor avea loc manifestarile, precum si in 311 statii si triaje de cale ferata.

ZIUA NAȚIONALĂ A ROMÂNIEI – 1 DECEMBRIE. Totodata, acestia vor patrula in 15 aerogari internationale si nationale, precum si in 26 de porturi la Marea Neagra sau pe Dunare.

Politia Romana va participa la parada nationala organizata in Bucuresti cu efective si tehnica, respectiv motociclete si autospeciale de interventie.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button