BAZAR

Aplicația Taxify ia cu asalt Capitala la final de vară. Cu ce oferte sunt atraşi clienţii

Aplicaţia Taxify este disponibilă pentru telefoane cu sisteme iOS sau Android.

Prețul este fix / kilometru, indiferent de distanța la care se află mașina de adresa ta. Tarifele sunt de 1,45 RON pornirea, 1,45 RON / kilometru și 0,26 RON / minut. Aplicația folosește un algoritm care ia în calcul toate aceste tarife și îți oferă prețul la finalul cursei.  Plata se face direct în aplicația Taxify, prin înregistrarea unui card de credit sau debit

Șoferii Taxify sunt atent verificați (deținător de firmă sau PFA, vârsta minimă 21 ani, categoria B obținută de cel puțin un an, cazier curat atât al șoferului, cât și al mașinii, fără puncte de penalizare care să conțină abateri grave, iar mașina să nu fie mai veche de 10 ani. Odată instalată, aplicația Taxify se poate utiliza în oricare dintre orașele din Europa și din lume în care Taxify este prezent. 

Oferta standard (cod promoțional BUCURESTI) este valabilă pe o perioadă nedeterminată, în limita a 20 RON. Mai mult, după prima cursă vei primi un COD PERSONAL pe care îl poți da mai departe prietenilor, iar la fiecare nouă înregistrare în aplicație primești încă 20 RON, după ce prietenii tăi au făcut la rândul lor prima cursă gratuită cu Taxify.

 

 


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button