Aplicația RO-Alert a fost actualizată și este gata de descărcat. Ce funcții sunt disponibile acum

01 feb. 2023
606 afișări
Aplicația RO-Alert a fost actualizată și este gata de descărcat. Ce funcții sunt disponibile acum
Aplicația RO-Alert a fost actualizată și este gata de descărcat. Ce funcții sunt disponibile acum. Sursa foto: Youtube/DSU

Noua variantă a aplicației RO-Alert a fost lansată miercuri, atât pentru telefoanele cu sistem de operare Android cât și pentru cele cu sistem iOS, potrivit ultimului comunicat transmis de Departamentul pentru Situații de Urgență.

Aplicația RO-Alert a fost actualizată și este disponibilă acum pentru a fi descărcată, a transmis Departamentul pentru Situații de Urgență. Această formă a aplicației oferă utilizatorilor mesaje utile, informații de ultimă oră dar și mai multe tipuri de alerte, conform G4Media.

Cetățenii pot descărca acum pe telefoanele mobile ultima variantă a aplicației RO-Alert, prin care pot primi alerte, notificări și mesaje de ultimă oră cu privire la evenimente care se petrec în apropierea lor. Aplicația este disponibilă în limba română și în limba engleză și este împărțită în mai multe secțiuni, precum: știri, hartă interactivă, apelare rapidă la numărul 112 sau ghiduri instructive pentru urgențe.

Aplicația RO-Alert a fost actualizată. Ce funcții sunt acum disponibile

Harta interactivă din aplicație oferă informații de ultimă oră despre punctele de interes din apropierea utilizatorului, cum ar fi spitalele, unitățile de primiri-urgențe, unitățile de pompieri, bazele și refugiile salvamontiștilor, stațiile de ambulanță, adăposturile de protecție civilă, unitățile poliției și jandarmeriei și farmacii non-stop.

Mai mult, cetățenii au acces la informații și link-uri importante, precum: Platforma „FII PREGĂTIT”, Serviciul SMS 113 pentru persoane cu dizabilități, Ghid Inspectoratul General pentru Situații de Urgență, dar și către site-uri ale instituțiilor aflate în coordonarea Departamentului pentru Situații de Urgență.

Aplicația poate fi descărcată gratuit acum atât pe telefoanele cu sistem de operare Android, cât și pe cele cu sistem iOS:

Google Play: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.orson.dsu&fbclid=IwAR3lBgvxiD1oGRyhpDrNivE4_53ccF-W-12hPreTILsHEPKn4PuCnB91jvg

App Store: https://apps.apple.com/ro/app/dsu/id1663813906

CITEȘTE ȘI

ALERTĂ | Percheziții DNA la primăria condusă de Robert Negoiță. E un dosar complex, cu verificări în București și Ilfov

Primăria Sectorului 1 promite să repare mai multe străzi în perioada imediat următoare. Lista primelor 13 care vor scăpa de gropi

De azi, bucureștenii din Sectorul 4 pot închiria mai multe locuri de parcare pentru același apartament. Care e procedura și cât costă

Avertizare video si sonora RO-ALERT - YouTube

Cookies