Aplicația pentru gestionarea parcărilor din Sectorul 3 (GIS) nu poate fi accesată vineri, timp de câteva ore. Primăria S3: Se fac actualizări

26 apr. 2024
3360 afișări
Aplicația pentru gestionarea parcărilor din Sectorul 3 (GIS) nu poate fi accesată vineri, timp de câteva ore. Primăria S3: Se fac actualizări
Aplicația pentru gestionarea parcărilor din Sectorul 3 (GIS) nu poate fi accesată vineri, timp de câteva ore. Primăria S3: Se fac actualizări. Sursă foto: Facebook- Primăria Sectorului 3

Administrația locală anunță că vineri, 26 aprilie, timp de câteva ore, aplicația pentru gestionarea parcărilor din Sectorul 3 (GIS) nu poate fi accesată. Primăria Sectorului 3 transmite că se fac actualizări, însă situația nu o să dureze toată ziua.

Aplicația GIS nu poate fi accesată vineri, câteva ore

Bucureștenii care locuiesc în Sectorul 3 trebuie să știe că nu pot accesa aplicația GIS, vineri, 26 aprilie, câteva ore.

Aplicația GIS, nefuncțională vineri, 26 aprilie, în intervalul 10.00-12.00, anunță reprezentanții Primăriei Sectorului 3.

Administrația locală îi anunță pe cetățeni că aplicația GIS pentru gestionarea parcărilor nu va funcționa vineri, 26 aprilie 2024, în intervalul orar 10:00 – 12:00, din motive tehnice.

Platforma GIS, respectiv Sistemul Informatic pentru Gestionarea parcărilor din Sectorul 3 va fi actualizată. Mai apoi, urmează să revină la normal.

Platforma GIS, respectiv Sistemul Informatic pentru Gestionarea parcărilor din Sectorul 3 va fi upgradată, urmând să revină la parametrii optimi.

PS3 își cere scuze pentru inconveniențele produse:

Ne cerem scuze pentru inconveniențele produse și vă asigurăm că aceste modificări fac parte din demersurile necesare pentru îmbunătățirea interacțiunii între utilizatori și aplicație, a conchis PS3.

Solicitarea unui loc de parcare de reședință

Potrivit informațiilor de pe site-ul oficial al PS3, bucureștenii care vor să solicite un loc de parcare de reședință în Sectorul 3 trebuie să urmeze următorii pași:

  • Accesați site-ul PS3 – Sistemul de gestionare a parcărilor (GIS),
  • Introduceți adresa de domiciliu/reședință,
  • Selectați un loc ce apare pe hartă colorat în verde,
  • Completați câmpurile cerute în aplicație,
  • Atașați documentele necesare: CI/BI (carte de identitate), talon cu ITP și asigurarea auto RCA,
  • Trimiteți solicitarea și în scurt timp primiți un e-mail de confirmare. În mail există un număr de înregistrare.

Te-ar mai putea interesa și: ESENȚIAL | Parcările de reședință din București se scumpesc cu 10% începând cu anul 2025. O să plătim mai mult și la impozitul pentru casă și mașină

Cookies