Aplicația FREE NOW pleacă din București și din România. Voucherele pentru aplicație expiră în curând

17 aug. 2022
566 Afișari
Aplicația FREE NOW pleacă din București și din România. Voucherele pentru aplicație expiră în curând
Aplicația FREE NOW pleacă din București și din România. Voucherele pentru aplicație expiră în curând. Sursa foto: Captură Facebook/ FREE NOW

Încă din luna mai, FREE NOW îi anunța pe clienți că părăsește România la sfârșitul lunii iunie. Acum, compania anunță un nou termen și le transmite românilor că voucherele active pentru aplicație vor expira în curând.

Aplicația FREE NOW pleacă din România

Aplicația de ride sharing FREE NOW nu va mai fi disponibilă pentru clienții din România. Mesajul companiei în momentul în care accesăm aplicația:

„FREE NOW își încheie activitatea în România.

Cu regret vă anunțăm că din data de 1 septembrie 2022 app FREE NOW nu va mai fi disponibilă în RO. Vă suntem recunoscători pentru suportul și încrederea oferite în ultimii ani. Vă mulțumim pentru tot”

Aplicația FREE NOW își încheie activitatea în România. Sursa foto: B365.ro
Aplicația FREE NOW își încheie activitatea în România. Sursa foto: B365.ro

Totodată, clienții din România sunt anunțați și online, pe mail:

„Ne pare rău să vă anunțăm că aplicația FREE NOW nu va mai fi disponibilă pentru utilizatorii noștri din România începând cu data de 1 septembrie 2022. Am luat decizia de a înceta operațiunile în această țară cu greu și vom rămâne mereu extrem de recunoscători pasagerilor și șoferilor noștri care au făcut parte din povestea FREE NOW în România”, transmit reprezentanții companiei.

Compania de ride sharing anunță că se va concentra pe investițiile curente din piețele cheie din Europa, în care oferta FREE NOW de multimobilitate este în creștere.

„Platforma noastră rămâne disponibilă pentru dumneavoastră în peste 170 de orașe din Europa, unde puteți accesa o gama completă de servicii de mobilitate prin aplicația FREE NOW, inclusiv opțiuni de taxi, mașini private, carsharing și micromobilitate.

Vă rugăm să țineți cont că voucherele pe care le aveți active vor expira în data de 31 august 2022.

Vă suntem recunoscători pentru suportul și încrederea oferite în ultimii ani. Vă mulțumim pentru tot”, conchide FREE NOW într-un mail transmis clienților.

Inițial, compania urma să părăsească piața din România la data de 30 iunie 2022: FREE NOW anunță că se va concentra pe alte piețe din Europa.

Cookies