Aplicația care te ajută să ajungi mereu la timp la destinație

de:
17 mart. 2016
1 Afișari
Aplicația care te ajută să ajungi mereu la timp la destinație

Waze este cunoscută ca o aplicație care se ocupă cu spațiul, într-un fel de-a spune. Se folosește de informațiile raportate de utilizatori pentru a alege cel mai rapid traseu. Însă noul update, al versiunii 4.3, ia în considerare mai serios timpul.

Noua facilitate, denumită oficial Planned Drives, permite crearea, manuală sau automată, a unor remindere pentru viitoare deplasări.

Utilizatorul poate crea manual un astfel de eveniment din fereastra ETA (estimated time of arrival – timpul estimat al sosirii), unde noua versiune adaugă un buton ce are ca simbol un ceas deșteptător. Completarea unui astfel de eveniment trebuie să conțină informații despre punctul de plecare, locul și ora destinației.

O altă metodă de creare a așa-numitelor Planned Drives este cea automată. Dacă oferim Waze acces la aplicații pe care le folosim pentru a ține evidența evenimentelor, precum Calendar sau Facebook, evenimentele din aceste aplicații vor fi automat transformate în Planned Drives, scrie profit.ro. 

Toate aceste evenimente create manual sau automat în Ware vor oferi notificări așa-zis inteligente. Waze va notifica utilizatorul că trebuie să plece pentru a ajunge la timp la un eveniment în funcție de traficul de la acea oră pe traseul respectiv și de raportările făcute în timp real de ceilalți utilizatori.

Cookies