Aplicații mobile utile pentru TRANSPORT în BUCUREȘTI

de:
23 oct. 2014
1 Afișari
Aplicații mobile utile pentru TRANSPORT în BUCUREȘTI

APLICAȚII MOBILE TRANSPORT BUCUREȘTI. APLICAȚIE ABONAMENT RATB. Se poate lua în calcul achiziționarea unui abonament lunar, prin intermediul aplicației Abonament RATB, disponibilă pentru locuitorii din București. Aceasta permite cumpărarea în timp real a unui abonament lunar sau de o zi pe liniile de transport public din București, plata fiind realizată prin intermediul operatorului de telefonie mobilă al utilizatorului.

APLICAȚIE BUCHAREST METRO GUIDE. „Bucureștenii care preferă călătoriile cu metroul au la dispoziție Bucharest Metro Guide, o aplicație ce include o hartă actualizată a stațiilor de metrou și a rutelor de transport. În plus, aplicația caută poziția utilizatorului pentru a găsi cea mai apropiată stație de metrou și traseul optim pentru a ajunge la destinația dorită în cel mai scurt timp”, afirmă Adrian Coman – ThePhoneGeeks, într-un comunicat remis redacției.

APLICAȚII MOBILE TRANSPORT BUCUREȘTI.TRANSPORT BUCUREȘTI. În plus, pentru a estima cât mai corect timpul necesar pentru a ajunge într-o anumită parte a orașului, aplicația Transport București oferă informații despre orele de sosire ale mijloacelor de transport în comun în orice stație.

APLICAȚII MOBILE TRANSPORT BUCUREȘTI. Deoarece aglomerația poate transforma până și cel mai scurt drum într-o călătorie de câteva zeci de minute, telefonul este cel mai la îndemână accesoriu pentru a combate plictiseala. Astfel, jocuri precum Tennis 3D, Minion Rush ori celebrul 2048, dar și aplicațiile distractive, cum ar fi 9gag sau 8fact, ajută la trecerea timpului și destind utilizatorii pe parcursul călătoriei cu mijloacele de transport în comun.

APLICAȚII MOBILE TRANSPORT BUCUREȘTI. Cei care preferă să citească știri sau articole interesante își pot instala aplicații precum Mediafax.ro, care prezintă în timp real cele mai importante informații ale zilei, sau Știri din România, cel mai rapid agregator de știri pe mobil, ce are și funcția de stocare offline, pe card, pentru vizualizarea ulterioară a materialelor de interes din diverse publicații naționale.

APLICAȚII MOBILE TRANSPORT BUCUREȘTI.„Fie că se joacă sau citesc știri, utilizatorii pot oricând să asculte și muzică de pe telefon, prin intermediul căștilor, unde aplicații precum Deezer includ nenumărate piese aparținând diferitelor genuri muzicale, astfel încât fiecare să asculte exact muzica preferată”, a mai spus specialistul EuroGsm.

APLICAȚII MOBILE TRANSPORT BUCUREȘTI.Așadar, căștile cu fir sau wireless sunt foarte eficiente pentru a bloca zgomotul din mijloacele de transport în comun și a avea o activitate plăcută pe tot parcursul călătoriei. Iar pentru că toate aceste aplicații consumă bateria telefonului, un acumulator extern este accesoriul potrivit de ținut la îndemână.

Cookies