Apelul ușor disperat al lui Ciprian Ciucu pentru bucureșteni și nu numai: NU veniți cu mașina la West Side Hallo Fest! NU sunt locuri de parcare

26 oct. 2023
26545 Afișari
Apelul ușor disperat al lui Ciprian Ciucu pentru bucureșteni și nu numai: NU veniți cu mașina la West Side Hallo Fest! NU sunt locuri de parcare
Apelul ușor disperat al lui Ciprian Ciucu pentru bucureșteni și nu numai: NU veniți cu mașina la West Side Hallo Fest! NU sunt locuri de parcare. Sursa foto: Facebook/ West Side Fest

Avem weekend cu West Side Hallo Fest în Sectorul 6, iar Ciprian Ciucu le transmite bucureștenilor și nu numai să NU vină cu mașinile pentru că NU sunt locuri de parcare. Șoferii nu vor avea voie să parcheze pe străduțele adiacente.

De asemenea, îi roagă pe bucureșteni să transmită mai departe acest mesaj.

Ciprian Ciucu: NU veniți cu mașina la West Side Hallo Fest!

Evenimentul are loc pe Lacul Morii, iar Ciucu le transmite bucureștenilor să NU vină cu mașinile la West Side Hallo Fest:

Puțină atenție va rog… Nu doar cei din Sectorul 6, ci toți Bucureștenii și presa, dacă are amabilitatea să preia acest mesaj.

NU veniți cu mașina la West Side Hallo Fest! Nu sunt locuri de parcare, iar parcatul pe trotuarele străduțelor adiacente nu va fi permis!, explică Ciucu într-o postare pe Facebook.

Deloc modest, Ciucu este conștient că acest eveniment din Sectorul 6 este inedit și mult așteptat de bucureșteni, însă este important ca vizitatorii să înțeleagă că vor pierde foarte mult timp căutând un loc de parcare. Acum este și mai complicat cu parcarea în zonă, în contextul lucrărilor PMB de la Podul Grant.

Ineditul și calitatea acestui eveniment vor atrage mulți participanți și este importat să înțelegeți ca dumneavoastră veți pierde timp prețios căutând unde să vă lăsați mașina, mai ales în contextul lucrărilor PMB de la Podul Grant. Și trebuie sa ne gândim și la disconfortul oamenilor din zonă!

Primarul Sectorului 6 le transmite oamenilor că sunt bine veniți și așteptați la West Side Hallo Fest și le amintește că zona beneficiază și de metrou și de tramvai (stația Crângași). Ciucu îi roagă pe internauți să dea mai departe acest mesaj, astfel încât să afle cât mai mulți oameni.

Sunteți bine veniți, sunteți așteptați, zona beneficiază și de metrou și de tramvai (stația Crângași).
Vă rog dați mai departe acest mesaj, ca să se știe!, a conchis Ciucu.

Cookies