Apeleaza la scoala Auto Best Drive pentru a obtine mai usor permisul auto

de:
20 iul. 2020
3 Afișari
Apeleaza la scoala Auto Best Drive pentru a obtine mai usor permisul auto

Ca sa poti obtine carnetul de soferi trebuie mai intai sa promovezi proba teroretica. Dupa ce ai luat punctajul de trecere bineinteles ca urmeaza proba practica.

Daca pana acum nu ai acordat o importanta atat de mare instructorului auto sa stii ca acesta conteaza foarte mult. Trebuie sa iti gasesti o persoana cu care sa poti comunica foarte bine si care sa aiba rabdarea necesara. Este firesc ca la inceput sa nu te descurci atat de bine, dar pe masura ce vei face tot mai multe sedinte de condus te vei descurca din ce in ce mai bine. Auto Best Drive ofera pe langa curusri specializate de obitinere a permisului pentru categoria B si servicii profesioniste de obtinere a carnetului de soferi pentrucategoria C si E care iti va pune la dispozitie cei mai buni instructori. Ai nevoie de un om care sa iti inteleaga temerile si care sa te ajute sa le depasesti. Este foarte important sa nu te simti stresat in trafic si sa stapanesti cat mai bine toate regulile de circulatie.

Acestea sunt etapele pregatirii pentru a obtine permisul auto

Citeste legislatia rutiera

In mod sigur ti se parte destul de dificil sa citesti intreaga carte de legislatie auto. Aceasta este foarte stufoasa iar informatiile sunt destul de complexe. Nu ai cum sa retii tot ce este mentionat in acea carte dar macar te ajuta sa iti faci o idee despre ce implica condusul si regulile de circulatie.

Rezolva cat mai multe chestionare

Daca esti in cautarea unei metode interactive de a invata in scoala de soferi atunci trebuie sa stii ca rezolvarea unor chestionare auto te va ajuta sa asimilezi mult mai usor informatia.Toate aceste chestionare te vor ajuta sa retii mai usor informatia si nu te vor lasa sa te plictisesti in timp ce inveti.

Fiecare chestionar este format din 26 de intrebari si este necesar sa raspunzi corect la 22 din ele. Daca ai 22 de puncte atunci ai promovat examenul auto.

Chestionarele auto sunt foarte utile deoarece acopera toate informatiile de care ai nevoie pentru a deveni un bun sofer dar si pentru a putea promova cu succes examenul auto. In plus cu ajutorul lor vei reusi sa inveti anumite reguli de circulatie care inca iti sunt neclare. Trebuie sa iti doresti sa obtii un punctaj cat mai mare iar pentru asta trebuie sa fii foarte determinat.

Momentul in care faci aceste chestionare este foarte important. Cel mai bine este sa le faci in prima parte a zilei, atunci cand poti asimila mult mai usor informatia de care ai nevoie.

Alege locul de sustinere al examenului auto

In Bucuresti exista o serie de zone unde momentan se sustin examene auto. Zona Chitila, in zona Catelu, zona Progresul si in zona Militari. Scoala Auto Best va ofera o serie de locatii la care puteti apela pentru a va pregati theoretic pentru examen dar si pentru a fi preluat de instructorul pentru pregatirea practica. Astfel, va pune la dispozitie scoala de soferi in sectorul 6, in sector 2 dar si in sectorul 5.

Profita de anumite tehnici de invatare

Poti invata mai usor daca esti atent la trafic. In momentul in care mergi spre locul de munca te poti uita dupa semnele de circulatie si poti verifica daca le stii. Daca memorezi mai usor atunci cand notezi, iti poti nota intrebarile care ti se par cele mai dificile si raspunsurile corecte la ele.

Cookies