Apel telefonic la poliție pentru mașini parcate ilegal în București, încheiat cu amenințare de amendă pentru deranj

11 nov. 2022
7014 afișări
Apel telefonic la poliție pentru mașini parcate ilegal în București, încheiat cu amenințare de amendă pentru deranj

Un apel în care se semnala poliției că sunt mașini parcate neregulamentar aproape de o trecere de pietoni de pe Bd. Ion Mihalache din centrul Bucureștiului (Sectorul 1), și se pot produce accidente, s-a încheiat cu o amenințare din partea polițiștilor de amendare pentru deranj.

Organizația ”Străzi pentru oameni”, care a aflat de acest caz, a filmat trecerea de pietoni, într-o zi oarecare, iar din imagini se poate observa o mașină care obturează vederea pietonului care vrea să treacă pe partea cealaltă a bulevardului.

Filmarea sugerează că parcarea neregulamentară pe Bd. Ion Mihalache, plin de blocuri de locuit, este o practică.

”Situația de pe blvd. Ion Mihalache este șocantă. Este așteptat un accident grav pentru a fi montat un semafor?”, spune organizația care monitorizează străzile care sunt un pericol în București.

”Orașul care își omoară bunicii.

Vizibilitatea pietonilor din dreptul hotelului Samaa (Sector 1, blvd. Bulevardul Ion Mihalache 319C) este blocată de mașinile parcate ilegal. Viteza mare de deplasare a dus la zeci de accidente.

O doamnă care a sunat la Poliție să semnaleze mașinile parcate neregulamentar din dreptul trecerii de pietoni a fost amenințată de agenți că ea va fi amendată cu 1.500 RON pentru deranj și apel nejustificat.”, se arată în postarea Străzi pentru oameni.

Una dintre cele mai grave situații de treceri de pietoni periculoase a scos în evidență impasibilitatea administrației publice față de cererile multiple ale oamenilor de a securiza trecerile de pietoni de pe Bd. Antiaeriană.

Îți recomandăm și:

 

Cookies