Apel ALPAB: Vă rugăm să nu intrați în cuva mare a Lacului Cișmigiu, golit pentru reparații. Pericol de accidente! | Ce presupun lucrările și care e stadiul lor

22 feb. 2024
8044 Afișari
Apel ALPAB: Vă rugăm să nu intrați în cuva mare a Lacului Cișmigiu, golit pentru reparații. Pericol de accidente! | Ce presupun lucrările și care e stadiul lor
Apel ALPAB: Vă rugăm să nu intrați în cuva mare a Lacului Cișmigiu, golit pentru reparații. Pericol de accidente! | Ce presupun lucrările și care e stadiul lor | Sursa foto: Facebook - ALPAB

Administrația Lacuri, Parcuri și Agrement București anunță stadiul lucrărilor de la cuva mare a lacului din Parcul Cișmigiu. Totodată, vizitatorii sunt rugați să nu pătrundă în zona în care se lucrează pentru a evita orice fel de accidentare.

Stadiul lucrărilor la cuva lacului din Parcul Cișmigiu

ALPAB îi informează pe bucureșteni cu privire la lucrările de reabilitare ce au loc în cuva mare a lacului din Parcul Cișmigiu.

Muncitorii se ocupă de îndepărtarea stratului de beton degradat, refacerea stratului suport și pregătirea terenului pentru operațiunile ce se vor face ulterior.

Pentru că dorim să vă informăm în legătură cu activitatea noastră, vă aducem la cunoștință că lucrările de reparații la cuva mare a Lacului Cișmigiu se derulează în graficul stabilit, aceasta fiind a doua zi după ordinul de începere a lucrărilor.

În acest moment se realizează operațiuni de îndepărtare a stratului de beton degradat, refacerea stratului suport și pregătirea terenului pentru operațiunile propriu-zise de reparații.

Vizitatorii parcului trebuie să știe că pe perioada lucrărilor se vor institui anumite restricții de circulație și de închidere a anumitor zone.

Soluțiile tehnice adoptate au în vedere utilizarea materialelor de construcție în conformitate cu reglementările naționale în vigoare și a legislației și standardelor naționale corelate cu legislația U.E.

Pe perioada lucrărilor se vor institui restricții de circulație și de închidere acolo unde este nevoie, în vederea executării de lucrări în zona drumului public și/sau pentru protejarea acestuia.

ALPAB vine cu o rugăminte către bucureșteni și turiști: să nu pătrundă în zona de lucru, astfel evitând orice tip de accidente.

Totodată, Administrația anunță că în perioada următoare vor începe lucrările și la aleile și fântânile din Grădina Cișmigiu.

Când vor fi gata lucrările la cuva mare a lacului din Cișmigiu

Primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, a anunțat și care ar fi termenul de finalizare al lucrărilor. Cuva lacului din parc ar trebui să fie gata pe 1 Mai.

Cuva lacului nu a mai fost reabilitată de mai bine de 40 de ani, precizează edilul.

Am început lucrările de reparații la cuva lacului mare care nu a mai fost reabilitată de mai bine de 40 de ani.

Acolo unde este necesar se va interveni și la apărările de mal care, din cauza infiltrațiilor, s-au erodat pe anumite porțiuni.

Vrem ca de 1 Mai lucrările să fie gata și să avem apă în lac.

Te-ar mai putea interesa și:

Cookies