Apartamente începând de la 18.000 de euro, la Târgul Național Imobiliar

de:
02 oct. 2013
0 Afișari
Apartamente începând de la 18.000 de euro, la Târgul Național Imobiliar

Nume mari din industria imobiliară îşi vor prezenta cele mai atractive oferte în cadrul Târgului Naţional Imobiliar (TNI), un eveniment cu greutate în sectorul real estate. Aproape 90 expozanţi vor fi prezenţi la Palatul Parlamentului (Sala Unirea), între 4 şi 6 octombrie 2013.

TNI reuneşte sub acelaşi acoperiş cele mai multe oferte imobiliare ale momentului, de la apartamente şi vile low cost, până la proprietăţi de lux. Expozanţii au pregătit oferte pentru toate categoriile de clienţi, iar dezvoltatorii acceptă diverse modalităţi de plată – de la credite prin programul Prima Casă şi rate direct la dezvoltator, până la reduceri semnificative pentru clienţii care achită cu bani gheaţă.

Proprietăţi executate silit, oferite spre vânzare exclusiv în cadrul acestui eveniment
Vor fi lansate în premieră ansambluri rezidenţiale recent construite
Preţul apartamentelor noi începe de la 18.000 euro (TVA inclus)
„Vizitatorii au posibilitatea de a obţine o perspectivă de ansamblu asupra pieţei imobiliare, pot discuta şi negocia direct cu persoanele din top managementul companiilor, pot obţine oferte personalizate şi beneficiază de reduceri substanţiale valabile în timpul evenimentului”, spun organizatorii Târgului Naţional Imobiliar.

Cookies