Apartamente cu 3 camere de vânzare în București: cum alegi complexul în care să locuiești (P)

16 mart. 2023
309 afișări
Apartamente cu 3 camere de vânzare în București: cum alegi complexul în care să locuiești (P)
Sursă foto: https://hercesa.ro/

Când îți alegi viitorul apartament, îți dorești ca acesta să fie o investiție inspirată și un spațiu în care tu și cei dragi să vă simțiți cu adevărat acasă. De aceea, un complex rezidențial cu blocuri noi poate fi cea mai bună alegere, în special dacă vrei să fii primul proprietar al locuinței și să nu mai recurgi la renovări și reparații imediat ce te muți.

Totuși, cum alegi complexul potrivit pentru nevoile și exigențele tale, din oferta de apartamente noi de vânzare în București? Află în continuare care sunt aspectele de care e bine să ții cont și ce compromisuri nu ar trebui să faci.

Cum filtrezi oferta de apartamente noi de vânzare în București

În materie de vânzări apartamente cu 3 camere în București, oferta cuprinde atât locuințe noi, construite în ultimii ani, cât și variante în clădiri vechi. Același lucru este valabil și pentru garsoniere sau apartamente de 2 și 4 camere, deci trebuie să îți clarifici în primul rând care este nevoia ta de spațiu, mai ales dacă ai și familie sau lucrezi remote, iar una dintre camere va deveni birou.

Odată ce decizi ce fel de apartament vrei, trebuie să te decizi dacă dorești o locuință nouă sau una veche. Blocurile noi îți pot oferi mai multă siguranță, atât timp cât alegi un dezvoltator imobiliar de încredere, care să îți garanteze că finisajele și construcția sunt de calitate superioară.

Totodată, când te muți într-un apartament proaspăt finalizat, nu ai de ce să îți faci griji pentru starea pereților, a instalațiilor sau a tâmplăriei. De exemplu, în Vivenda Residencias, complexul de apartamente noi din București, sectorul 2, lucrăm doar cu materiale de primă calitate. Pentru un plus de încredere, îți oferim și garanție post vânzare: dacă pe perioada garanției apare o problemă, unul dintre specialiștii noștri se va ocupa de reparații.

Apartamentele noi de vânzare în București, sectorul 2, pentru o viață modernă

În afară de tipul de apartament și starea acestuia, e important să filtrezi locuințele după zona în care acestea se află. Indiferent de locul în care lucrezi, ia în calcul faptul că jobul se poate schimba de-a lungul timpului și ai nevoie de un apartament care să îți ofere acces facil către orice zonă a capitalei. Totodată, dacă ai copii, este necesar să verifici ce opțiuni de școli și grădinițe se află în apropiere.

Apartamentele noi din Titan au o localizare excelentă pentru un stil de viață activ, fiind aproape de malluri, parcuri și mijloace de transport în comun. Când locuiești în ansamblul de blocuri noi Vivenda București, ești la doar câteva minute de mers pe jos de stațiile de metrou, autobuz și tramvai. De asemenea, poți ajunge ușor cu mașina în centrul Bucureștiului. Din complexul rezidențial ai acces rapid la parcul IOR-Titan și parcul Morarilor, la mallul Park Lake și la Arena Națională.

Când te orientezi către un complex rezidențial cu blocuri noi, este indicat să studiezi bine zona, eventual să o și vizitezi. Numeroase apartamente noi de vânzare în București se află în zone mărginașe, la ieșirea din oraș, foarte departe de stațiile de metrou. Astfel de locuințe nu îți oferă exact factorul cel mai important într-un oraș ca Bucureștiul: mobilitatea. Când trăiești în capitală poți pierde mult timp în trafic, în special la orele de vârf, iar uneori metroul este un avantaj de neprețuit. Apartamentele noi din Titan îți oferă exact mobilitatea necesară pentru o viață activă, care nu te obligă să renunți la nimic.

Dacă ai mașină, știi cât de greu se găsesc locurile de parcare în capitală. De aceea, când cumperi un apartament trebuie să știi care e situația parcărilor în zonă. Apartamentele din Vivenda Residencias dispun și de spații de parcare, pe care le poți achiziționa separat, având posibilitatea să optezi pentru varianta subterană sau supraterană.

Extra beneficiile pe care ar trebui să ți le ofere apartamentul nou

Am analizat importanța zonei în care te muți și a tipului de bloc, iar pentru final am lăsat câteva aspecte de care ar trebui să ții cont când îți alegi apartamentul:

  • Compartimentarea locuinței – un apartament bine compartimentat îți oferă șansa de a te bucura cu adevărat de spațiul pe care îl ai la dispoziție.
  • Izolarea fonică – cu siguranță îți dorești ca în propria locuință să ai parte de liniște și să nu auzi orice zgomot din stradă sau din apartamentele vecine. Prin urmare, e bine să te asiguri că apartamentul beneficizază de un grad ridicat de izolare acustică.
  • Confortul termic și eficiența – este important ca în apartamentul tău să te simți confortabil din punct de vedere al temperaturii, fără a plăti însă facturi uriașe. Orientează-te către o locuință care să bifeze ambele aspecte, cum ar fi apartamentele noi din sectorul 2, aflate în complexul Vivenda Residencias. Acestea îți oferă confort termic crescut prin încălzirea în pardoseală, stratul de izolare a pereților, ferestrele cu suprafețe generoase și tehnologia termopan. Odată ce locuiești într-un astfel de apartament te vei bucura de temperatura dorită, fără un consum ridicat.
  • Existența liftului – dacă nu vei locui la parter, un lift de calitate este întotdeauna binevenit. Fie că ai nevoie să urci căruciorul bebelușului, să aduci cumpărăturile sau pur și simplu să îți odihnești picioarele după o zi lungă, liftul e un element care nu ar trebui să lipsească din bloc.
  • Personalizarea apartamentului – cum ar fi ca noua locuință să arate așa cum îți imaginezi și să îți ofere toate facilitățile de care ai nevoie, fără să depui efort pentru asta? De exemplu, pentru apartamentele din Vivenda Residencias poți alege gratuit tipul de parchet, ușile interioare, gresia și faianța băilor. În plus, experții Vivenda te pot ajuta cu opțiuni de personalizare contra cost, instalând aer condiționat, prize și termostat în sistem Smart Home, spoturi LED, rulouri electrice, dulapuri încastrate și sertare modulare, mobilier pentru baie și paravane de sticlă. Iar ca lucrurile să fie și mai bune, dacă achizițonezi un apartament în noul bloc din complexul rezidențial, care are ca termen de finalizare vara anului 2024, primești personalizarea apartamentului în mod gratuit.

Alegerea apartamentului potrivit poate fi o provocare, însă în același timp o bucurie, mai ales când aștepți cu nerăbdare să te muți în locul pe care îl vei numi acasă. Dacă dorești un apartament nou în Titan, merită să iei în calcul un complex rezidențial care îmbină confortul, calitatea și locația optimă. Programează chiar acum o vizită în showroomul Vivenda și află toate detaliile de care ai nevoie pentru a lua cea mai bună decizie.

Cookies