Un nou lanț de magazine de proximitate, inaugurat în București

de:
26 feb. 2013
1 afișări
Un nou lanț de magazine de proximitate, inaugurat în București

Producătorul argeşean de lactate Lactagl a inaugurat, săptămâna trecută, trei magazine sub brandul „Pe gustate!”, iar până în martie are în plan deschiderea a încă 9 unităţi. În total, Lactag va avea până de Paşte 30 de magazine în zona de sud a ţării. Printre acestea se numără şi un supermarket cu o suprafaţă de 1500 de metri pătraţi pe care îl va inaugura în Craiova în următoarea perioadă. Unităţile deja deschise in Bucuresti sunt în zona Obor (Halele Centrale), Bd Obregia şi Şos Berceni şi urmează un altul în zona Lamoteşti şi două pe Bulevardul Olteniţa.

„În Bucureşti sunt magazine de proximitate cu suprafeţe cuprinse între 80 şi 120 de metri pătraţi şi cu vânzare asistată, dar vom avea şi un hipermarket de 1.500 de metri pătraţi la Craiova pe care îl vom deschide până în luna mai. Este vorba despre o investiţie proprie a companiei Lactag”, a declarat pentru Cristi Pană, directorul de 

Unităţile din capitală vor comercializa toată gama de lactate din portofoliul Lactag, dar şi alte produse fresh precum carne, mezeluri, peşte, legume, produse de băcănie şi panificaţie. De asemenea, vor avea şi produse non-food de strictă necesitate.

Cookies