Apare o nouă linie de tramvai în București. Alte trei trasee STB vor fi suplimentate, iar ruta unui autobuz se modifică

14 dec. 2021
14793 Afișari
Apare o nouă linie de tramvai în București. Alte trei trasee STB vor fi suplimentate, iar ruta unui autobuz se modifică
Apare o nouă linie de tramvai în București. Alte trei trasee STB vor fi suplimentate, iar ruta unui autobuz se modifică

Capitala urmează să aibă încă o linie de tramvai, iar alte trei trasee STB urmează să fie suplimentate. Un alt autobuz va avea ruta modificată în zona Gării de Nord.

Apare o nouă linie de tramvai în București. Alte trei trasee STB vor fi suplimentate, iar ruta unui autobuz se modifică, potrivit informațiilor oficiale transmise de Asociația de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public București – Ilfov (TPBI).

Apare o nouă linie de tramvai în București

O nouă linie de tramvai urmează să apară în București. Mai exact, linia tramvaiului 43.

Astfel, începând de sâmbătă, 18 decembrie 2021, bucureștenii din zona cartierului Giulești – 16 Februarie vor putea beneficia de înființarea liniei de tramvai cu indicativul 43. Aceasta va funcționa între capătul de linie „Cartier 16 Februarie” și capătul de linie „Gara Basarab”, de unde există mai multe variante de deplasare către diversele puncte de interes pe care le are Bucureștiul.

Te-ar mai putea interesa și: EXCLUSIV Adrian Criț, director STB, despre plata cu cardul bancar în autobuzele din București

Linia de tramvai cu indicativul 44 va continua să funcționeze pentru bucureștenii care doresc să ajungă la capătul de linie „Vasile Pârvan”.

Alte trei trasee STB vor fi suplimentate, iar ruta unui autobuz se modifică

Tot începând de sâmbătă, 18 decembrie 2021, se vor aplica noi măsuri care au scopul de a îmbunătăți serviciul de transport oferit bucureștenilor: linia de tramvai cu indicativul 7 și liniile de autobuz cu indicativele 162 și 163 vor funcționa cu un parc de vehicule majorat.

Te-ar mai putea interesa și: Nou la STB. Transportul în comun se va plăti cu cardul bancar. Călătoria se va achita contactless

De asemenea, tot de sâmbătă, 18 decembrie 2021, autobuzele liniei cu indicativul 205 vor avea un traseu nou, pe care vor circula de la „Gara de Nord” spre capătul de linie „Străulești”, pe Calea Griviței, Strada Polizu, Strada Buzești, Piața Victoriei, Bulevardul Ion Mihalache, apoi vor continua pe traseul de bază: pe Strada Alexandru Constantinescu, Bulevardul Regele Mihai I, Șoseaua București-Ploiești, Strada Elena Văcărescu, Bulevardul Ficusului, Bulevardul Aerogării, Bulevardul Ion Ionescu de la Brad, Șoseaua Gheorghe Ionescu Sisești, Șoseaua București-Târgoviște, Bulevardul Bucureştii Noi, capătul de linie „Străulești”.

Aceste măsuri au fost luate atât pe baza analizelor realizate de TPBI – Asociația de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public București – Ilfov, dar și în baza solicitărilor primite din partea călătorilor.

Cookies