Aparatură de 5,4 milioane euro pentru şcolile bucureştene

de:
04 ian. 2011
0 Afișari
Aparatură de 5,4 milioane euro pentru şcolile bucureştene

Potrivit anunţului postat pe e-licitaţii.ro, municipalitatea intenţionează să cheltuiască pentru dotarea celor 102 şcoli cuprinse în „Proiectul de Reabilitare a Infrastructurii Educaţionale din Bucureşti” echivalentul a 4,4 milioane euro plus TVA. Din aceşti bani ar urma să fie cumpărate multiple echipamente de specialitate pentru laborator, precum eprubete, instrumente de măsură, microscoape, table interactive, mulaje de om şi animal, lupe, tabele cu elemente chimice de tipul Mendeleev, cranii cu creier din plastic, rulete şi alte truse didactice pentru elevi şi profesori.

Contractul de dotare a şcolilor cu aparatele de control şi testare, cu echipamente de laborator, optice şi de precizie, cu balanţe, instrumente de măsură a mărimilor electrice şi cu pachete software educaţionale va avea durata de doi ani, finanţarea fiind asigurată în proporţie de 48% de la bugetul local al Primăriei Bucureşti şi 52% din fonduri de la BEI.

Termenul limită de depunere a ofertelor este fixat pentru data de 1 februarie 2011, licitaţia urmând să se desfăşoare prin intermediul Bursei Române de Mărfuri (BRM). În evaluarea candidaţilor, comisia va ţine cont în proporţie de 50 de procente de oferta financiară şi în cuantum de 50% de oferta tehnică.

Pentru a putea participa la licitaţie, firmele ofertante trebuie să aibă o cifră de afaceri medie, pe ultimii trei ani, mai mare sau cel mult egală cu până la 2,1 milioane euro, conform caietului de sarcini impus de municipalitate.

Cookies