Aparate odorizante profesionale și parfumuri personalizate: mixul perfect pentru marketing de efect

de:
01 aug. 2019
9 Afișari
Aparate odorizante profesionale și parfumuri personalizate: mixul perfect pentru marketing de efect

Este un tip de marketing bazat pe arome și parfumuri cu care se asociază brandurile. Poate nu o dată vi s-a întâmplat să intrați într-un magazin și să vă întâmpine un miros plăcut și ulterior să îl asociați cu magazinul vizitat în trecut. Se apelează la scent marketing sau la marketingul olfactiv, așa cum mai este cunoscut, prin prisma faptului că mirosul este unul dintre cele mai puternice simțuri ale omului și, de mii de ani, parfumurile au fost utilizate pentru a stimula, a calma și chiar pentru a seduce.

Rolul scent marketing-ul si al odorizantelor electrice profesionale în cadrul unui business

Ținând cont de faptul că tot mai mulți oameni apelează la cumpărăturile online, experiențele in magazinele fizice reprezintă o ocazie crucială pentru retaileri de a-și întări imaginea brandului și de a crește gradul de retenție al cumpărătorilor. Atunci când pășesc într-un magazin, clienții trebuie să aibă parte de o experiență memorabilă. Retailerii mizează la orice detaliu pentru a câștiga încrederea clienților, de la decor, muzică, lumini și, mai nou, la parfum dispersat delicat, fără  a încărca aerul, grație unor dispensere de cameră profesionale.

Parfumurile personalizate și plăcut răspândite cu ajutorul unor aparate de odorizare electrice sunt create în ideea de a transmite un mesaj al mărcii, îmbunătățind percepția, emoția și conexiunea cu publicul țintă, devenind astfel parte integrantă a identității generale a brandului.

Atuurile odorizantelor electronice profesionale ScentEvo

Fie că vorbim despre spații de birouri, magazine, spa-uri și nu numai, spray-urile parfumate pot fi costisitoare, iritante și ineficiente iar lumânările parfumate pot fi periculoase. De aceea, pentru o dozare echilibrată recomandăm difuzarea parfumului prin intermediul aparatelor odorizante profesionale ScentEvo ce au la bază tehnologia de “difuzie a aerului rece” care prezintă o mulțime de avantaje: 

  • recipientul pentru parfum este ușor de asamblat și de dezasamblat;

  • costurile sunt reduse deoarece aceste aparate odorizante profesionale nu necesită mentenanță iar parfumul se răspândește treptat, fără a se consuma inutil;

  • aparatele vin însoțite de kit de instalare, certificate de garanție și declarația de conformitate;

  • aromele sunt răspândite uniform;

  • tehnologia avansată de difuzie evită suprasaturarea spațiului cu particule dăunătoare sănătății. Un alt avantaj îl reprezintă faptul că produsul nu conține VOC (volatile organic compounds);

  • au aspect modern, putând fi ușor integrate în design-ul diferitelor încăperi, fiind potrivite pentru lobby-uri, hoteluri, săli de așteptare, magazine, show-room-uri, centre de fitness și wellness, centre de conferințe, aeroporturi, supermarketuri și în cadrul evenimentelor;

  • sunt ușor de implementat atât în spații mari cât și în zone restrânse, precum birouri, camera de hotel și alte spații publice.

Dispensere odorizante profesionale inteligente: soluții perfecte indiferent de spațiu 

Aparatele odorizante profesionale ScentEvo sunt o soluție modernă, ce are la bază tehnologii avansate de difuzie a parfumului, prin nebulizarea la rece. În plus, acestea pot fi amplasate în sistemul de HVAC pentru o distribuție uniformă. În cazul unei astfel de opțiuni, volumul de aer odorizat crește de până la 10 ori. Totuși, în cazul în care nu se dorește amplasarea odorizantului în sistemul de ventilație, acesta poate fi montate pe perete, așezate pe mobilă sau ascunse. 

Dispozitivele odorizante profesionale de camera ScentEvo vaporizează foarte delicat, fără a fi nevoie să se dilueze parfumurile sau să fie încălzite. Acestea pot dispersa parfumul concentrat în spații generoase de până la 5000 m³, fără a compromite în vreun fel integritatea chimică a uleiurilor esențiale. Dacă va doriți cea mai pură, sănătoasă și mai potrivită experiență parfumată, alegerea unui aparat cu nebulizator este cea mai indicată.

De asemenea, aparatele odorizante profesionale au în structura lor un sistem inteligent ce permite personalizarea după propriile nevoi, tehnologie de neutralizare a mirosurilor, afișaj LCD și telecomandă.

În funcție de dimensiunea spațiului în care odorizantul de camera va fi amplasat, dispenserul profesional trebuie ales în funcție de capacitățile sale. Spre exemplu, odorizantul ScentEvo Max se remarcă prin puterea mare de dispersie a parfumurilor, fiind potrivit pentru spații foarte mari, supermarketuri, mall-uri, hale, acoperind spații între 2500 – 4000 m³ și având un recipient generos de parfum, de 1 litru. La fel ca celelalte aparate, acesta difuzează parfumul prin nebulizarea la rece iar sistemul inteligent permite o programare complexă și personalizată. 

Apelarea la puterea unui parfum ambiental în spațiul de lucru crește productivitatea și îmbunătățește experiența atât a angajaților cât și a clienților, detaliul înmiresmat rămânând întipărit în mintea lor mult timp după ce au plecat. În fața competitorilor, acesta nu este decât un avantaj greu de combătut. 

Cookies